Nyheder 10. marts

Mor i modvind over dette foto: Ammer stadig sin knap 4-årige datter

En amerikansk mor modtager hård kritik, fordi hun stadig ammer sin datter, der fylder fire år lige om lidt
(Foto: Privat)

En mor til tre vil ikke stoppe med at amme sine børn, før de selv siger stop. Heller ikke selv om hun har modtaget hård kritik, fordi hun altså stadig ammer sin datter, der snart fylder fire år.

25-årige Autumn og hendes ægtemand Tyler går ind for langvarig amning og mener, at de vil lade deres børn – Nova, 3, Forest, 1, og nyfødte Ophelia – fortsætte med at få bryst, indtil de selv siger fra.

Den amerikanske familie er meget åbne omkring deres livsstil og fortæller både åbent og ærligt om familielivet og amningen i programmet ”My Extraordinary Family”.

- Folk siger ganske skrækkelige ting ala ”Selv om jeg selv elsker og er enig med amning, er dette bare at gå langt over stregen”, fortæller Autumn i en af videoerne, som også er blevet delt på YouTube.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Foruden at fortælle åbent om amning deler Autumn også ofte billeder, der viser hende amme. Og det falder heller ikke i god jord hos mange af hendes følgere.

Mens nogen igen påpeger det faktum, at hendes datter stadig bliver ammet, selv om hun nærmer sig fire år, mener andre, at billederne i sig selv er upassende.

- Hun udsætter sine børn for unødig krænkelse ved at dele så private og personlige billeder af dem, når hun ikke engang har sløret dem, lyder det blandt andet fra én af kritikerne.

Hvad mener du om, at Autumn stadig ammer sin snart 4-årige datter? Giv din mening til kende herunder.

[node:aller-poll]

Sponsoreret indhold