Nyheder2. februar 2024

Mor i chok: To fireårige børn efterladt i børnehave

Børnene var alene i over to timer uden opsyn. Næstved Kommune lægger sig fladt ned, og understreger, at det "ikke bør eller skal ske"
Specialbørnehaven Væksthuset, i Frejlev i Aalborg mandag den 9. maj 2022. En pige på fem år er omkommet i en drukneulykke i Frejlev i Aalborg. Ulykken er sket i et bassin tæt ved en børnehave. Det oplyser politiet. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
De fireårige børn blev tirsdag efterladt til sig selv, da resten af børnehaven drog på tur (ARKIVFOTO).
 Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: To børn glemt i børnehaven: Fundet uden sko og tøj

Tirsdag skete der det, der ikke må ske i en børnehave.

Her blev to fireårige børn nemlig efterladt i dagsinstitutionen Kroppeloppen i Sandved, mens resten af børnehaven drog på tur.

Det skriver Ekstra Bladet, der har talt med moren til en af børnene.

De to børn var alene i over to timer, og pædagogerne opdagede først, at de havde glemt børnene, da de kom tilbage fra turen.

Lola Aakerman-Helgason er mor til en af de to børn, der blev glemt, og hun er både chokeret og vred over hændelsen.

– Jeg var i chok, fordi der var ingen, der har taget sig af ham. Vi krydser vores børn ind hver dag, når de kommer, og vi tjekker dem af, når vi går. Så det undrer mig, at de ikke har tal på de børn, som de tager med ud af huset, fortæller hun til mediet.

Ekstra Bladet har været i kontakt med områdeleder i Næstved Kommune, som lægger sig fladt ned og understreger, at det "ikke bør eller skal ske" i en dagsinstituition.

For at undgå lignende hændelser, har man derfor gennemgået alle procedurer og bedt ledere i kommunen om at tjekke løbende op på børnene.

Sponsoreret indhold