Mor er forbudt for børn

Laura Bach har hovedrollen i TV2\'s krimiserie Den som dræber. Serien taber seere, men Laura er stadig stolt af sin rolle

Laura Bach har hovedrollen i TV2's krimiserie Den som dræber. Serien taber seere, men Laura er stadig stolt af sin rolle

Foto: Hanne Juul

Når Laura Bach bruser frem på skærmen som den hårdføre politidetektiv Katrine Ries Jensen i TV2's søndagsserie Den som dræber, er det med knivskarpe replikker og et stramt blik i de stålblå øjne.

Og selv om hun beskriver sig selv som stille og rolig, ligger rollen i mordserien måske slet ikke så langt fra virkelighedens Laura Bach.

"Good-Beirut"

- Jeg ville ikke tøve, hvis nogen bragte mit barn i livsfare. Så var det "good-Beirut", svarer den blonde skuespiller, da SE og HØR spørger, om hun selv kunne finde på at slå et andet menneske ihjel.

På trods af at smilet er svært at tørre af hendes smukke ansigt, fornemmer man hurtigt alvoren bag ordene.

De er stolte af mig

- Familien er det vigtigste. Min søn og min mand betyder alt, og de er hamrende stolte over mig og synes, jeg klarer det rigtig godt. De støtter mig meget, men jeg prøver så også at gøre alt for at være der for dem, fortæller den 32-årige mor til 4-årige Elias, som hun har med husbonden, eksskuespiller Jeppe Gondolf.

Knægten må ikke se mor gå amok

Hvor kodeordet på privatfronten altså er familien frem for alt, er det helt andre gloser, der er nøglen på jobbet. Søndagsserien er nemlig ikke for børn, indrømmer Laura.

- Hvis det er familiehygge, man vil have, skal man ikke se den. For det er Den som dræber absolut ikke. Den er for voksne, mener hun.

- Så din egen søn ser det ikke?

- Nej, det gør han bestemt ikke, og det får han heller ikke lov til. Da er han også lagt i seng, siger Laura om serien, der i begyndelsen tegnede til at blive TV2's første rigtige krimihit, men siden har tabt godt ½ million seere.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close