Nyheder23. maj 2022

Mor efterlod sin telefon med toårig søn - senere fik hun leveret 31 cheeseburgere

Det må være ethvert barns drøm at få lov at bestille så mange cheeseburgere, de har lyst til – men toårige Barrett havde bare ikke lige fået lov.
Barrett forkælede sig selv lidt ekstra, da han fik fat i sin mors telefon.
Barrett forkælede sig selv lidt ekstra, da han fik fat i sin mors telefon.
 Foto: Facebook/Kelsey Golden

Kelsey Golden fra Texas, og mor til toårige Barrett, fik sig noget af en lærestreg, da hun havde efterladt sin telefon hos sønnen.

Det skriver CNN.

Kelsey Golden havde taget en hjemmearbejdsdag, mens at sønnen sad ved siden af og legede med telefonen.

Til CNN har hun forklaret, at Barrett normalt bare kigger på sit eget spejlbillede i telefonens skærm – men bare ikke denne gang.

Kelsey Golden modtog nemlig en notifikation fra takeaway-firmaet DoorDash, om at hendes ordre tog lidt længere tid end normalt.

Men Kelsey Golden bestiller normalt ikke fra DoorDash, og selvom hun nogle gange bestiller børnenes frokost gennem appen, så havde hun altså selv lavet børnenes madpakker den dag.

Da hun og Barrett var ude på deres terrasse sammen, kørte en bil op til huset.

– Og jeg tænkte bare “hvad?”, så jeg gik over til bilen, og hun tager en kæmpe McDonald’s pose og er sådan ‘31 cheeseburgere?”, fortæller hun til CNN.

Artiklen fortsætter efter videoen...

Kelsey Golden troede simpelthen, at der var sket en fejl.

– Men så faldt det mig ind, at Barrett havde leget med min telefon. Så jeg gik tilbage og kiggede på min telefon og kunne se, at der var lavet en bestilling, på det tidspunkt han havde leget med telefonen.

– Jeg tænkte, oh my God, han har virkelig gjort det.

Fik særlig invitation

Desværre var der ingen i familien, der kunne lide McDonald’s cheeseburgere, så Kelsey Golden lavede et opslag på Facebook, som mest af alt lyder som en joke.

– Jeg har 31 gratis cheeseburgere fra McDonald’s, hvis nogen er interesseret. Åbenbart ved min toårige, hvordan man bestiller DoorDash, har hun skrevet i opslaget sammen med et billede af lille Barrett, og de 31 cheeseburgere.

Opslaget på Facebook endte med at gå viralt og Barrett og hans mor Kelsey Golden blev inviteret til at møde McDonald's medarbejdere, så Barrett kunne møde firmaets maskot, tage billeder og nyde lidt chicken nuggets.

Sponsoreret indhold