Nyheder 29. september 2010

Mor: Amalie udstilles som dum

Reality-tøsens mødrende ophav frygtede fra starten, at hendes datter ville blive hånet
Amalies mor, Charlotte Lytton Kejser, smiler stadig, men er ked af, at hendes datter opfattes som dum i befolkningen
Amalies mor, Charlotte Lytton Kejser, smiler stadig, men er ked af, at hendes datter opfattes som dum i befolkningen
Foto: TV3

I aften vises 2. del af "Amalies verden" på TV3. Den sætnings-udfordrede realitystjerne tiltrækker masser af seere, der gerne vil følge med i Rungsteds-prinsessens liv, men Amalies mor, Charlotte Lytton Kejser, er ikke tilfreds med den måde, hendes datter fremstilles på.

Læs også: Amalie kæmper mod bankerot

Faktisk ville Charlotte slet ikke have, at Amalie deltog i "Paradise Hotel" til at begynde med. Men Amalie var stålsat, og hendes mor bøjede af.

- Til gengæld fik jeg Amalie til at lytte til den konsekvens, som jeg mente kunne komme, og som jeg fik ret i. At Amalie blev udstillet som dum, og at det ville hænge ved hende som et problem, hvis hun skulle have et job en dag, siger Charlotte Lytton Kejser til Ekstra Bladet.


Amalie og hendes mor Charlotte soler sig i berømthedens skær. Ikke alt er dog rosenrødt. Både deres økonomi og agtelse blandt danskerne smuldrer (Foto: TV3)

Læs også: Sprogkiks

Selv går hun heller ikke fri af seernes hårde dom. Kort efter første afsnit af serien var blevet vist, bugnede Charlotte Kejsers Facebook-profil af beskeder.

- 70 procent var kritiske. Jeg blev skældt ud for at være linseliderlig og promovere mig selv på ryggen af min datter, udtaler hun til Ekstra Bladet.

Om det er tilfældet kan du finde ud af, ved at se aftenens afsnit af "Amalies verden" kl. 21.00 på TV3.

Se mere om Amalie og Peters nye, svenske tilværelse her


Sponsoreret indhold