Nyheder12. februar 2014

Monte Carlo-vært: Flytter sammen med kæresten

Esben Bjerre er på udkig efter kæreste-hybel
Af af
Esben Bjerre er på udkig efter eje- eller lejebolig til ham og kæresten
Esben Bjerre er på udkig efter eje- eller lejebolig til ham og kæresten
 Foto: Thomas S. Laursen

Esben Bjerre har ikke kun travlt med arbejdet som vært på DRs populære radioprogram Monte Carlo. Tiden bliver også brugt på at jagte ny bolig.

Den prisvindende radiovært og kæresten Sisse Sejr-Nørgaard, der også arbejder i DR, leder nemlig efter fælles hjem - og parret har sat deres lid til, at Facebook-vennerne kan hjælpe dem med at finde drømmeboligen.

Begge har således opfordret venner og bekendte til at dele deres opslag på Facebook og sprede ordet om, at parret leder efter en lejlighed - med minimum tre værelser og gerne på Vesterbro, Frederiksberg eller Christianshavn:

- BREAKING! Jeg skal bo et nyt sted. Et sted med mere plads og med flere mennesker. Som udgangspunkt Sisse og mig. Tre værelser eller mere. Gerne leje, og ligesom alle andre, gerne omkring Christianshavn, Vesterbro, Frederiksberg eller Nørrebro - så længe det ikke er helt grotesk langt ude omkring Nordvest. Vi har masser af penge, så send gerne en besked, hvis du kender til noget, så ville vi blive meget glade. TAK!, skrev Esben Bjerre således på sin Facebook-væg 24. januar.

Dette har åbenbart ikke givet pote, for nu beder parret om hjælp endnu engang. Denne gang er det Sisse Sejr-Nørgaard, der har været en tur forbi Facebook for at få vennerne på boligjagt:

- De to venner herunder - altså mig og Esben - kunne godt tænke os at dele køleskab og sofa på et mere fast plan.
Vi køber eller lejer gerne på Vesterbro, Christianshavn, Nørrebro eller på Frederiksberg, skrev Sisse Sejr-Nørgaard på sin Facebook-væg
tirsdag.

Sponsoreret indhold