Monte Carlo svinet til i eget program

Yahya Hassan skælder ud. Foto: Youtube/DR

Yahya Hassan skælder ud. Foto: Youtube/DR
Monte Carlo-drengenes humor er tilsyneladende ikke alles kop te.

Digteren og samfundsrevseren Yahya Hassan, er for eksempel ikke imponeret over deres udsendelse, som han kalder deres 'lille humoristiske indslag'.

Det gjorde han grundigt opmærksom på, da han var inviteret ind i selv samme program, i segmentet 'Monte Carlo elsker dig stadig'.

LÆS OGSÅ: Monte Carlo-drengenes krone fjernet

Hassan mener nemlig som udgangspunkt, at man skal tage tingene alvorligt. Mere alvorligt end de to værter har det med at gøre. Og han er også træt af, at de åbenbart er uden for fornuftens rækkevidde.

- Gid jeg var i samme situation som jer, at jeg bare kunne sidde og tage pis på det hele, siger han, og kalder de to for henholdsvis Hykleriske og 'En del af propagandamaskinen'.

- Vi lever i uvidenhedens tid. Og lige meget hvor mange guldkorn jeg serverer for jer, så bliver i altså ved med at æde havregryn, mener han også.

LÆS OGSÅ: Monte Carlo-drengene i penis-måling på

Esben Bjerre får i løbet af interviewet at vide, at han mest af alt virker som en dårlig version af journalisten Michael Jeppesen. Og da makkeren Falktoft forsøger at runde det lidt blidt af, får han mere af samme skuffe:

- Du trækker tiden ud og snakker om latterlige ting, og det må du selv om. Men jeg vil ikke indvillige i det Jeg vil ikke resignere med jeres dumhed.

Du kan se hele interviewet fra DR3 herunder og høre, hvorfor Yahya Hassan synes, de to er så dumme.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close