Monte Carlo-drengenes krone fjernet

- Vi er ganske enkelt ude af os selv, skriver de to overraskede radioværter, som må vinke farvel til kronen i deres logo

- Vi er ganske enkelt ude af os selv, skriver de to overraskede radioværter, som må vinke farvel til kronen i deres logo

foto: Thomas LaursenMonte Carlo-drengene Esben Bjerre og Peter Falktoft kunne i starten af april fortælle, at deres radioprogram på P3 er blevet anmeldt til rigsarkivet, fordi de bruger en lukket kongekrone i deres logo uden at være kongelige hofleverandører.

I dag har radioværterne fjernet kronen og sat en sort streg henover del del af logoet, hvor kronen før var.

LÆS OGSÅ: Kongehuset i krig med DR's populære Monte carlo-drenge

- Jævnfør paragraf 132 har vi - radioprogrammet Monte Carlo på P3 simpelthen overtrådt loven i mere end to år, skriver de på Monte Carlos populære Facebook-side.


Den famøse kongekrone er nu streget over på logoet (foto: Monte Carlo/Facebook)

Kronen i logoet er altså blevet fjernet til stor ærgelse for radioværterne. Men drengene takker MetroXpress for at gøre dem opmærksomme på lovbruddet.

- Det ved vi nu takket være MetroXpress og deres dybdeborende journalistik, skriver de.

LÆS OGSÅ: Monte Carlo-drengene i penis-måling på skydebane

Det var nemlig journalisten Lars Fogt, som beskrev, at en borger havde anmeldt programmets logo til rigsarkivet, som tager sig af den slags sager.

Har fået advokater på nakken

I deres utilfredshed med journalistens artikel har Monte Carlo-drengene tidligere skrevet en besked på deres Facebook-side, hvor de fortalte, at MetroXpress-journalisten Lars Fogt før har fået kritik i pressenævnet for en artikel, der var usand.

Men tidligere i dag kunne man læse på deres Facebook-side, at de tilsyneladende har fået advokater på nakken for at have skrevet forkert. Det viser sig nemlig, at Lars Fogt ikke fik kritik af pressenævnet. Det gjorde hans daværende arbejdsplads BT derimod.

LÆS OGSÅ: Esben Bjerre: Vi skal op i hende...

Derfor har Monte Carlo indrømmet fejlen - men givet et lille hint om, at de ikke kun indrømmer fejlen for god ordens skyld.

- Måske er det fordi vi synes der er kæmpe forskel, eller også er det fordi nogen har pudset advokater på os. Det skal vi lade være usagt, skriver de på Monte Carlos Facebook-side.

LÆS OGSÅ: Se klippet: Monte Carlo-drengene æder kæmpe-burger

Hvad der nu skal være i stedet for den lukkede kongekrone i Monte Carlos logo bliver spændende at se.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close