Nyheder20. december 2023

Molslinjen i pressemeddelelse: Aflyser flere afgange på grund af stormen Pia

Torsdag og fredag er der ændringer på flere af Molslinjens færgeruter på grund af julestormen Pia
Stormen Pia aflyser og forsinker flere færgeruter på tværs af landet...
Stormen Pia aflyser og forsinker flere færgeruter på tværs af landet.
 Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Stormen Pia nærmer sig med hastige skridt og med et kig ind i krystalkuglen, tyder det på, at Pia vil få indflydelse på havtrafikken torsdag og fredag.

Det skriver Molslinjen i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at rederiet ventes af aflyse flere færgeafgange på tværs af landet torsdag og fredag på grund af stormen.

Derudover vil flere færger sejle med forsinkelse på grund af det voldsomme blæsevejr, der rammer Danmark lige op til jul.

Eksempelvis på Bornholm vil vejret drille hurtigfærgerne, som torsdag morgen kun når en enkelt tur mellem Rønne og Ystad.

Herefter vil Molslinjens mere konventionelle færger tage over og sikre forbindelsen til øen i Østersøen - dog i en ændret sejlplan, skriver rederiet. Alle Molslinjens rejsende, der er berørte af ændringer på færgeruterne, vil få besked.

På den sjællandske rute til Samsø bliver færgeafgange ændret og flyttet torsdag, og her ser det ud til, at alle fredagens sejladser må aflyses.

Derudover ventes der aflysninger og færger, der må søge havn, på Langelandslinjen.

Alle rejsende på berørte afgange vil få besked på sms, skriver Molslinjen.

Mere positivt ser det dog ud med færgetrafikken ved Aarhus. Hurtigfærgerne over Kattegat påvirkes formentlig kun fredag.

Færgerne vil sejle med lidt forsinkelser, men det forventes i det store hele, at alle kan komme med på turen mellem Aarhus og Odden.

Derudover er der flere færgeafgange, hvor kaptajnerne vil tage bestik af situationen løbende og komme med meldinger afgang for afgang.

Sponsoreret indhold