Mogens Camres millionvilla sat til salg

Mogens Camres villa ligger i Regatta-kvarteret i Bagsværd.

Mogens Camres villa ligger i Regatta-kvarteret i Bagsværd.

Foto: All Over Press)

 
 
Flyttekasser, flyttemænd og et spritnyt sygesikringskort. For langt de fleste sker det med et par års mellemrum, men der er også dem, der finder den perfekte bolig, og så bliver de i den. 
 
Her skal væggene altså ikke konstant spartles og males, når nye møbler skal finde deres plads.
 
 
Det er tilfældet for denne villa. Det er nemlig over fyrre år siden, den sidst fik ny ejer.
 
Dengang var det den nyligt afdøde politiker Mogens Camre, der erhvervede sig den store ejendom med den centrale beliggenhed, men nu er den tilbage på markedet for første gang siden 1976. Boet efter Mogens Camre har nemlig sat hans hus i Bagsværd til salg.
 

Der er 216 kvadratmeter plus en kælder at boltre sig på. (Foto: EDC/Michael Tang)
 
Det skriver boligsiden Boliga.dk.
 
Og som det ofte ses med huse med en central beliggenhed nær hovedstaden og masser af kvadratmeter, så får det nullerne til at stille sig pænt på række på salgsopstillingen - og det er ingen undtagelse i tilfældet her.
 
7.200.000 kroner er huset nemlig udbudt til.
 
Værelser, værelser, værelser
At beliggenheden spiller en altafgørende rolle for prisen for en bolig, får næppe nogen til at falde ned af stolen. Huset her ligger da ifølge salgsopstillingen også på "Bagsværds allerbedste placeringer i Regattakvarteret."
 
Og hvis man ikke er lokalkendt, vil det altså sige, at Bagsværd Sø og Aldershvile Slotpark blot ligger 100 meget fra ejendommen. Inden døre er der stue, køkken-alrum og hele fem soveværelser, mens haven er "lukket og solrig", oplyser Boliga.dk
 
Mogens Camre sad i Folketinget fra 1968-1987 for Socialdemokratiet, inden han blev medlem af Dansk Folkeparti. Her sad han fra 1999-2009 i Europa-Parlamentet, inden han i 2013 blev valgt ind i Gladsaxe Byråd.
 
Læs mere om villaen her hos Boliga:
 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close