Nyheder24. maj 2008

MØGEL-TØNDER: DEMON-STRATION

En lille flok unge bruger den store dag på at demonstrere mod 24 års-reglen
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/joachim-og-marie/demonstration-stort-jpg.jpg

Midt i den euforiske bryllupsidyl i Møgeltønder med glade mennesker, flag og små yndige piger klædt ud som prinsesser, kæmper en lille gruppe deres helt egen sag.

Modsat resten af byen, der er samlet for at fejre brudeparret, er de fem unge mennesker fra Socialistisk UngdomsFront på gaderne af helt andre årsager.

- Vi vil bare gerne gøre opmærksom på, at det ikke er alle, der kan få deres drømmebryllup, siger gruppens talsmand, 21-årige Chris Bay og refererer til både 24-års reglen og tilknytningskravet, der gør det svært for unge mennesker at finde kærligheden på tværs af grænserne.

Derfor deler gruppen under sloganet "Grænseløs Kærlighed" flyers og roser ud - til dem, der gider at modtage det vel at mærke.

- Vi har planlagt denne happening i to uger, og jeg synes vi bliver modtaget godt, siger Chris Bay.

Overvåges af politiet
Selv om gruppen af demonstranter kun tæller små fem mand, der hverken råber eller på anden måde larmer, så tager politiet ingen chancer.
Gruppen har hele tiden politiet i hælene, og de uniformerede betjente er ikke videre begjestret for gruppens hjemmelavede banner med "Grænseløs Kærlighed" påtrykt, som de er blevet bedt om ikke at have oppe.

Sponsoreret indhold