Nyheder22. april 2021

Møgbeskidt: Espresso House får sur smiley og bøde

Fødevaremyndighederne fandt både "formodet skimmel" og "et tykt lag støv" hos kaffebaren
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190603-205038-6-1920x1280we.jpg
 Foto: Jens Christian Top/Ritzau Scanpix

Espresso House i Hellerup rummer mere end blot kaffe, bagværk og snacks.

Den 13. april foretog Fødevarestyrelsen kontrolbesøg i kaffebaren nord for København, og det var en grumt syn, der mødte kontrollanten. Det skriver TV 2 Lorry.

I kontrolrapporten står det beskrevet, at der blev fundet ansamlinger af "formodet skimmel" på hylder og ved to kanter i to køleenheder i butikken.

Under inventaret blev der ligeledes fundet ”et tykt lag støv, kaffegrums, snavs og krummer”, mens køleskuffer og opvaskeområdet ej heller var rengjort tilstrækkeligt.

Ved et kontrolbesøg i november sidste år fik Espresso House i Hellerup anmærkninger for manglende rengøring, og nu falderen hammeren altså: Kaffebaren får en sur smiley og en bøde på 10.000 kr.

Malene Munch Vestergård, der er marketing- og kommunikationsansvarlig hos Espresso House Danmark, har følgende kommentar til TV 2 Lorry:

- Vi beklager meget, at vi i denne kaffebar ikke har levet op til vores krav til rengøring.

Den marketing- og kommunikationsansvarlige bemærker desuden, at Espresso House i Hellerup er den eneste af deres danske kaffebarer, som har en sur smiley:

- Vi har fulgt op på alle procedurer i kaffebaren, så vi sikrer, at den fremover til fulde lever op til fødevarelovgivningen, tilføjer hun.

Sponsoreret indhold