Nyheder27. september 2017

LIVE: Mød alle stjernerne på den røde løber

Kom med på den røde løber til gallapremieren på det danske drama 'Fantasten - Alt eller intet'
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dejan-cukic-27092017.jpg
 Foto: Henrik Ohsten

I aften er der åbning af den store danske spillefilmfestival, CPH Pix.

Festivalen løber officielt fra den 28. september til den 11. oktober, men allerede i aften er der rød løber og gallapremiere i Imperial i København på det nye danske drama, 'Fantasten - Alt eller intet' med Dejan Cukic i hovedrollen.

I forbindelse med gallapremieren i aften er der inviteret en perlerække af danske navne fra dansk underholdningsindustri, og neden for streamer BLOCKBUSTER live fra den røde løber, hvor der bliver mulighed for at se interviews med cremen af dansk underholdning, hvor blandt andre Casper Christensen og Thomas Bo Larsen foruden hovedrolleindehavenren Dejan Cukic ventes at lægge vejen forbi.

Ud over Dejan Cukic medvirker etablerede navne som Nicolas Bro og Janus Nabil Bakrawi i 'Fantasten'.

To unge talentfulde skuespillere er også med på plakaten.

Det er Oscar Dyekjær Giese, der lige nu er topaktuel i DRs store søndagssatsning 'Herrens Veje' og som debuterede i 2013 i Michael Noers roste gangsterdrama 'Nordvest'. I 'Fantasten' har han rollen som Dejan Cukic' søn, Silas.

Silas' kæreste i filmen spilles af 21-årige Nanna Finding Koppel, der lige nu er ved at uddanne sig på Den Danske Scenekunstskole i København. Hun debuterede som skuespiller i 2009 og har medvirket i flere af Charlotte Sachs Bostrups filmatiseringer af de populære Karla-bøger. Hun er også helt aktuel på teatret Aveny-T, hvor hun spiller 'Vilde' i den stort anlagte opsætning af den populære norske tv-serie 'SKAM'.

I 'Fantasten - Alt eller intet' lever 'Claus' (Dejan Cukic) et heftigt liv i overhalingsbanen.

På overfladen er han den engagerede, smarte bilforhandler og succesfulde verdensmand, der kan klare det hele.

Samtidig er han en passioneret gambler, der får et kæmpe adrenalinsus ud af spændingen ved rouletten og pokerbordet.

Det opslidende dobbeltliv tager dog langsomt, men sikkert magten fra ham.

Da Claus en dag opsøges af sin voksne søn Silas (Oscar Dyekjær Giese), prøver han at dele sin passion med ham, men ender med at få gældsat Silas til et par voldelige kriminelle. Nu er det op til Claus at redde Silas ved at gøre den ultimative indsats og sætte sit eget liv på spil.

Filmen har premiere i danske biografer den 2. november.

Du kan se en trailer for filmen her.

Og herunder kan du se med fra klokken 21 onsdag aften, når der er rød løber forud for gallapremieren i Imperial.

CPH PIX er Danmarks største spillefilmfestival. Hvert år inviterer festivalen børn, unge og voksne indenfor i biografmørket til 14 dage med mere end 150 af de nyeste film fra hele verden på programmet. Sidste år slog festivalen rekord med mere end 65.000 besøgende.

Sponsoreret indhold