MØ: Optræder som pirat på Skatteøen

Den unge Møs karriere har taget lynfart, og hun er lige for tiden på turné i Nordamerika

Den unge Møs karriere har taget lynfart, og hun er lige for tiden på turné i Nordamerika

Foto: All Over PressSelv om koncerten foregik på Treasure Island, havde de færreste af hendes fans nok forventet at se en pirat på scenen.

Men søndag trådte den danske sangerinde Karen Marie Ørsted, bedre kendt som MØ, i ægte sørøverstil op på scenen til festivalen Treasure Island Music Festival i San Francisco iført en klap for venstre øje.

LÆS OGSÅ: MØ vælter sig i nomineringer

Årsagen var, at den 26-årige dansker havde fået betændelse i øjet. Men der skal mere end betændelse til at stoppe det odenseanske stjerneskud.

- Et betændt øje kommer aldrig til at holde mig tilbage fra noget som helst, skriver sangerinden på sin Instagram-profil om et billede, hvor hun står på scenen iført nederdel, mikrofon og klap for øjet.

LÆS OGSÅ: Time Magazine hylder danske MØ

For tiden er den unge dansker på turné rundt i Nordamerika, og det går godt for "Pilgrim"-hitmageren på den anden side af Atlanten.

Hun spiller nemlig koncerter næsten hver dag, og derudover har hun åbenbart også tid til at lave musik med de store stjerner. Blandt andet medvirker hun på den populære australske rapper Iggy Azaleas nummer "Beg For It".

Se MØ give den som pirat på scenen lige her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close