Nyheder 24. maj 2008

MODEPOLITIET: KÆMPE JADER

Fru Dida Foss bar dagens største halsmykke i den grønne orientalske jadesten, mens bruden slet ikke havde noget på

PHILIP OG DIDA FOSS
I visse kredse betragter man den diskrete understatement, som det stilfulde menneskes adelsmærke.
I andre kredse kan diamanterne og guldurene simpelthen ikke blive store nok - sådan er vi så forskellige. Philip var klassisk, korrekt og ordentlig i kjolesæt, mens hustruen Dida var tynget af et gigantisk jadefarvet halssmykke, der gjorde alle æstetikkens mestres udsagn om, at less-is-more til eftertrykkelig skamme.
Man fristes ... naaarj, det er for plat ....og dog .... det MÅ siges .... KÆMPE JADER!

BRUDEPARRET
Joachim er i uniform med kors, bånd og stjerner på samt major-destinktioner. Ja, det går godt nok hurtigt med forfremmelserne i det bedre selskab. Marie .... oh Marie, var smuk som en skærsommernats drøm. Efter traditionelle royale dress-codes velnok liiiidt mere nedringet end sædvane, men IH du milde hvor kan hun bære det!
Taget i betragtning, at Marie sikkert til denne dag har haft adgang til et meget stort smykkeskrin, var der en påfaldende mangel på halssmykke, formodentlig fisker hun derved efter en ordentlig morgengave?

IDA DAVIDSEN
Håndmaddernes grand dame Ida Davidsen var rejst til det sønderjyske iført en spektakulær klædedragt der godt .... med lidt god vilje, kunne lede tankerne hen imod ... skal vi sige... det tyske mindretal og deres vidunderlige tyroler-mode.
Ida Davidsen er en elegant og statelig dame, og kan således bære en hvilken som helst kjole og lur mig, om ikke den efterfølgende vil kunne anvendes i smørebrødsforretningen - der skal bare et læderforklæde med møntlommer ovenpå, så er den hjemme.

Sponsoreret indhold