Nyheder3. juli 2007

MODEL-MADS

Det går godt for Mads Mikkelsen, så godt at han nu kommer i fint selskab med Kylie Minogue og Madonna
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/modelmadssidder-jpg.jpg

Den svenske modegigant H&M, der klæder folk moderigtigt på over hele verden til discountpriser, har netop afsløret, at den danske skuespiller skal sælge deres rober over hele verden til efteråret.

Den 41-årige succesfulde skuespiller gemmer altså på andet end skuespiltalentet. Mads Mikkelsens potentielle modeltalent skal sælge efterårets herrekollektion, og det skal nok blive en succes.

Herhjemme er skuespilleren år efter år blevet kåret som landets mest sexede og lækre mand, og på verdensplan fik han sit internationale gennembrud som Bond-skurk sidste år.

Skuespilleren selv er ovenud begejstret for sin nye rolle som fotomodel.
- Jeg har gået i H&M-tøj, siden jeg var dreng. H&M er et stærkt mærke, og det er altid spændende at se, hvad de kommer med næste gang. Jeg blev begejstret, da man spurgte mig, om jeg ville være med i denne efterårskampagne, siger Mads Mikkelsen i en pressemeddelelse.

Og man kan da heller ikke klandre manden for hans begejstring, dermed kommer han nemlig i fint selskab med bl.a. Kylie Minogue, Madonna, Claudia Schiffer og Anna Nicole Smith, som bare er nogle af de celebre navne, tøjgiganten tidligere har brugt.

Sponsoreret indhold