Nyheder13. september 2011

Model-Janni klar til kamp

Der var ikke sparet på krigsmalingen da Oddset-blondinen mødte op til første retsmøde i sagen imod hende
Klar til at kæmpe for sin sag i retten
Klar til at kæmpe for sin sag i retten
 Arkivfoto

Janni Christensen virkede fattet, men beklemt da hun onsdag formiddag mødte op i Københavns Byret til første retsmøde i sagen imod hende.

Den 41-årige eks-model er tiltalt for, sammen med to andre, at have franarret en 66-årig mand mindst tre millioner kroner over en årrække. Hvis hun kendes skyldig risikerer hun op til seks års fængsel.

Mødet aflyst

Hun var i retten iført høje hæle, stramme jeans og en gennemsigtig bluse, og der var ikke sparet på makeup hos den smækre blondine. Som støtte i retten havde Janni følgeskab af sin søster, sin datter og sin nevøs datter.

Læs også: Nu skal hun i retten

Efter halvanden times forsinkelse gik retssagen imod hende i gang, men det blev en kort affære, da anklageren og forsvarerne ikke kunne blive enige om detaljerne i anklageskriftet. Derfor nåede anklageren blot at præsentere retten for tiltalen mod de tre, inden resten af retsmødet blev aflyst.

Vold med offeret

Janni er tiltalt for at have franarret en ensom og alkoholiseret 66-årig mand mindst tre millioner kroner, og for at have begået vold mod manden, ved at have givet ham receptpligtig medicin, der ikke var ordineret til ham.

Læs også: Jeg er ikke en dum blondine

Efter retssagen lagde hun især vægt på, at det generer hende, at de tre er tiltalt for i forening med de to andre, at have begået ulovlighederne.

- Jeg er uskyldig

- Jeg ville ønske, at man kunne kaste boldene op i luften og vurdere vores sager individuelt i stedet for, at vi er tiltalt sammen, sagde hun efter retsmødet, hvor hun også understregede, at hun føler sig 100 % uskyldig i anklagerne.

Retssagen er berammet til 9 retsmøder. Over 30 vidner bliver indkaldt i sagen, der forventes genoptaget den 22. september og afsluttet i oktober eller november.


Sponsoreret indhold