Nyheder16. september 2015

Baronessen smed gæsterne på porten: MOBBET I TV-SHOW

Caroline Fleming blev fremstilliet som en skør dansker i det amerikanske TV-show, 'Ladies of London', mandag.
https://imgix.seoghoer.dk/media/vipedia/caroline_fleming.jpg
 Foto: All Over Press
LOS ANGELES/SE og HØR: Hun render rundt i bare fødder i december, griner skørt og spiser gås med fingrene.

- Alt hvad der flyver, må man spise med fingrene, erklærer Caroline Fleming, mens de inviterede ’Ladies of London’ kigger vantro på hende.

I mandagens afsnit af det populære, amerikanske TV-show, ”spiller” Fleming, 40, en ret akavet hovedrolle. Nærmest lidt som en fransk klovn. Eller dansk klovn for at være helt præcis.

Caroline har inviteret pigerne til julemiddag i sin London-residens, og hvis man gik og forestillede sig, at hun ville virke snobbet, så kan man godt tro om. Hun modtager pigerne i bare tæer (i december!), og serverer den amerikanske version af ostepops, ”Cheetos” som velkomstsnack. Dog bogstavelig talt på et sølvfad, men ostepops det er det altså stadig. Det undrer pigerne sig gevaldigt over.

Selvom alle de medvirkede er syletynde, må de alligevel have en stor appetit. For de bruger alle meget tid på at beklage sig over, at de er sulte, og om maden ikke snart er klar. Ikke speciel gode manerer når man skal forestille at være ’high society British’,

Caroline klarer selv alt i køkkenet, og det er også et problem for en af kvinderne, der højlydt undrer sig over, hvor i alverden Caroline ikke har ansat personale i køkkenet.

Da Caroline serverer maden, er det også et problem, at hovedretten er gås. Og da Caroline forklarer, at man godt må spise med fingrene, er pigerne nærmest chokeret i deres grundvold. Hendes såkaldte bedste veninde, Caroline Stanbury siger endda indirekte, at Flemings latter er grim - og alle kvinderne ser da også helt mærkelige ud, når Fleming griner.

TV-baronessen fornemmer hurtigt den mærkelige stemning, for mens de spiser desserten meddeler hun, at middagsselskabet er slut. Nu må gæsterne godt gå, og inden for 30 sekunder løber de ud af Carolines dør.

Bagefter forklarer Fleming det med, at sådan er det, når man har børn og skal tidligt op dagen efter - tydeligvis for ikke at skabe en endnu mere mærkelig stemning.

Ladies of London kommer til at køre på TV3 i Danmark.

Sponsoreret indhold