Mistede næsten næsen: Brug af filler gik HELT galt

Genrefoto

Genrefoto

Foto: MEGA

26-årige Leah Morton ønskede at ændre formen på sin næse - men det endte med, at hun nærved mistede den. 

Den britiske kvinde havde før fået fillers i læberne, og da hun altid har været utilfreds med sin næse, ønskede hun at ændre dens form ved at få sprøjtet fillers ind i den. 

Det gik dog helt galt, og nu fortæller hun sin historie for at advare andre om de skrækkelige bivirkninger, der kan ramme, når man får fillers sprøjtet ind i ansigtet. 

Artiklen fortsætter under billedet

Efter næse-indgrebet følte hun smerte og en trykken for næsen, og da hun vågnede næste morgen, var næsetippen til hendes store skræk helt hvid og iskold. 

Leah tog kontakt til den unavngivne klinik, og lægen sendte hende videre til en sygeplejerske, da lægen var ude at rejse. 

Sygeplejersken sprøjtede et middel ind, der opløste de fillers, der var i hendes næse, men det blev bestemt ikke enden på Leahs smertehelvede, som hun selv betegner som sit livs mareridt. 

Få dage senere blød der blistre ud på hendes næse, ligesom den begyndte at blive sort. 

Leah skyndte sig på skadestuen, og her fastslog lægerne, at huden på hendes næsetip var død, fordi fillers havde blokeret for blodtilførslen til hendes næsetip. 

Artiklen fortsætter under billedet

Lægerne igangsatte straks behandling, men advarede hende om, at hun i værste fald risikerede at miste sin næse og overlæbe som følge af den kosmetiske katastrofe. 

- Jeg er en ung pige, jeg kunne slet ikke forestille mig at miste min næse og læbe, fortæller Leah Morton til Caters News Agency ifølge New York Post.

Leah var i behandling i over en måned, og hendes tilstand er nu stabil. Dog har hun stadig ar i ansigtet, ligesom hun ikke kan være sikker på, at hendes næsetip nogensinde får en normal hudfarve. 

- Jeg ville aldrig få filler i min næse igen. Det er bare ikke risikoen værd, slår hun fast. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close