Nyheder 8. juli 2018

Ærlig Jim Lyngvild: Mistede min mødom som 9-årig

Modediktatoren og provokatøren Jim Lyngvild åbner op om sit sexliv i et stort interview med Ekstra Bladet. Han fortæller blandt andet, at han mistede sin mødom som niårig
Foto: All Over Press

Jim Lyngvild er ikke den, der holder sig tilbage med meninger eller debat.

Og den populære modemand og designer går da heller ikke af vejen for at tale ærligt og åbent om sit liv og sin fortid. I et stort interview med Ekstra Bladet fortæller 39-årige Jim Lyngvild, at han første gang havde fuldbyrdet sex i en alder af bare ni år.

– Jeg har altid vidst, hvad jeg var til. Jeg har altid haft sexpartnere, som var ældre end mig selv. Men et kys af kærlighed fik jeg først, da jeg var 18-19 år, det var en, der hed Glenn. Han var 40 år. Det var i byen i København. Det var ikke kærlighed, men det var første gang, jeg fik et kys, hvor jeg tænkte, at der kunne være mere i det end sex. Vi sås aldrig igen, men jeg blev SÅ forelsket, fortæller Jim Lyngvild i det ærlige interview med Ekstra Bladet, hvor han tilføjer, at hans første gang var med nogle, han mødte på fritidshjemmet.

Da han var omkring 13-14 år, havde han sexpartnere, der var omkring 30 år.

– Det var venner og venners venner. Folk har sagt til mig, at jeg blev misbrugt, men sådan var det slet ikke. Det var mere mig, der misbrugte dem. Jeg har altid vidst, hvad jeg ville have, og det har jeg taget, fortæller Jim Lyngvild i det store interview.

I dag danner Jim Lyngvild par med Morten Poulsen.

Den ærlige modemand har også tidligere haft mod til at smide tøjet og vise ”hele pakken”. Tidligere på året viste han sin penis frem i forbindelse med en ny bog. 

Ifølge Jim Lyngvild skal billedet dog ikke være forsiden på bogen.

(Foto: Privat)

Jim Lyngvild er igang med en ny fotobog om sit liv - dette er et af billederne. Foto: Privat

På det saftige billede kan man også ane flere af Jim Lyngvilds tatoveringer – dog ikke den seneste, som han fik lavet tidligere på året.

Tidligere på året fik han en større tatovering i ansigtet – ordene ”Odinn nik a, hanum skulda ek alt”.

Ordene betyder ”Odin ejer mig, jeg skylder ham alt” og er altså en hyldest til asatroen, som Jim Lyngvild har dyrket i mere end 15 år.

- Det er en meget grænseoverskridende ting at få lavet en tatovering i hovedet. Jeg har altid forsvoret det, og jeg får det ofte fysisk dårligt, når jeg ser det. Det er ulækkert. Så det er på den måde meget dobbelt af mig at få det lavet. Men det er en hyldest til Odin for at give ham den tak, jeg kan. Lige nu skamferer jeg mig selv for at hylde noget, der er større end mig selv, fortalte Jim Lyngvild til BT.

I 2013 påbegyndte vikingen af Danmark et tatoveringsprojekt, som til slut vil koste Jim mere end 100.000 kr.

Meanwhile in sveden!

Et opslag delt af Jim Wegener Lyngvild (@jimlyngvild) den

Motivet skal illustrere en fjerham, som guderne tog på, når de fløj ud over menneskerne for at føle sig ophøjet.

Kunstværket skal dække det meste af modemandens krop, men tatoveringens omfang er ikke den vildeste del af projektet. Den del, som dækker armene, har nemlig fået bladguld tatoveret ned i farven for at give det sidste finish. Hvor meget denne ekstra lille detalje har kostet, vides ikke.

Jim Lyngvilds tatovering på hals og ansigt er lavet i Sverige, fordi det ikke er lovligt at blive tatoveret på halsen og i ansigtet herhjemme.

Ifølge den danske tatoverings-lov fra 1966 må tatovører herhjemme ikke må tatovere i hoved, på hals eller på hænder.

Du kan se billeder af Jim Lyngvild og hans hjem i galleriet herunder:

Hjemme hos Jim Lyngvild (Fotos: Dan Mariegaard)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold