Nyheder19. september 2018

Få dage efter kåring: Miss Danmark trækker sig, ny vinder fundet

Louise Sander Henriksen blev i sidste uge kåret som Miss Danmark. Blot få dage senere valgte hun at trække sig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20180912_wen_-_miss_danmark_21.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Louise Sander Henriksen nåede kun at være Miss Danmark i ganske få dage.

Hun blev kåret i sidste uge, men nu har hun trukket sig.

Det skriver Lisa Lents, der er direktør for Miss Danmark, på Instagram.

- Lisa Lents og Miss Danmark Organisationen kan med stor skuffelse meddele, at den smukke og kontroversielle Louise Sander Henriksen, som onsdag aften den 12. September blev kronet Miss Danmark 2018 i Cirkusbygningen og skulle repræsentere Danmark til verdens største skønhedskonkurrence – Miss World 2018 i Kina senere på året, er af personlige årsager forhindret i at deltage, skriver Lisa Lents på Instagram.

Med Louise Sander Henriksens afgang som Miss Danmark, er der blevet fundet en ny, der har fået titlen.

- I denne atypiske situation vil 1st Runner-up – Tara Jensen træde til og overtage titlen som Miss Danmark 2018 fra Louise Sander Henriksen. Ovenpå den chokerende meddelelse som Lisa Lents har modtaget, kan vi heldigvis glæde os over, at Tara Jensen nu vil udfylde rollen, som Miss Danmark 2018, skriver Lisa Lents på Instagram.

Artiklen fortsætter efter billedet

Lisa Lents slår samtidig fast, at der ikke er nogen konflikt mellem Miss Danmark-konkurrencen og Louise Sander Henriksen.

- Ligesom Louise Henriksen, vil jeg understrege at hendes fratrædelse ikke bunder i en konflikt, og jeg håber, at de personlige årsager løser sig i hendes tilfælde. Jeg synes stadigvæk, at Louise er en fantastisk ung kvinde med en skøn personlighed, talent og stort potentiale, og ønsker hende kun det bedste.

Claus Elming stod for løjerne

Det var den erfarne TV-vært Claus Elming, der i sidste uge stod for løjerne, da Miss Danmark blev kåret i Cirkusbygningen i København.

- Når jeg engang skal skrive min biografi, så skriver jeg: "Min aften med 30 kvinder", lød det fra kvindebedåreren, da SE og HØR mødte ham efter showet i Cirkusbygningen.

Se SE og HØR's reportage fra aftenen herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold