Få dage efter kåring: Miss Danmark trækker sig, ny vinder fundet

Louise Sander Henriksen blev i sidste uge kåret som Miss Danmark. Nu har hun trukket sig.

Louise Sander Henriksen blev i sidste uge kåret som Miss Danmark. Nu har hun trukket sig.

Foto: Kaspar Wenstrup

Louise Sander Henriksen nåede kun at være Miss Danmark i ganske få dage.

Hun blev kåret i sidste uge, men nu har hun trukket sig.

Det skriver Lisa Lents, der er direktør for Miss Danmark, på Instagram. 

- Lisa Lents og Miss Danmark Organisationen kan med stor skuffelse meddele, at den smukke og kontroversielle Louise Sander Henriksen, som onsdag aften den 12. September blev kronet Miss Danmark 2018 i Cirkusbygningen og skulle repræsentere Danmark til verdens største skønhedskonkurrence – Miss World 2018 i Kina senere på året, er af personlige årsager forhindret i at deltage, skriver Lisa Lents på Instagram. 

Med Louise Sander Henriksens afgang som Miss Danmark, er der blevet fundet en ny, der har fået titlen.

- I denne atypiske situation vil 1st Runner-up – Tara Jensen træde til og overtage titlen som Miss Danmark 2018 fra Louise Sander Henriksen. Ovenpå den chokerende meddelelse som Lisa Lents har modtaget, kan vi heldigvis glæde os over, at Tara Jensen nu vil udfylde rollen, som Miss Danmark 2018, skriver Lisa Lents på Instagram.

Artiklen fortsætter efter billedet

View this post on Instagram

MISS DANMARK 2018 FRASIGER SIG TITLEN – TARA JENSEN ER NY MISS DANMARK 2018 Lisa Lents og Miss Danmark Organisationen kan med stor skuffelse meddele, at den smukke og kontroversielle Louise Sander Henriksen, som onsdag aften den 12. September blev kronet Miss Danmark 2018 i Cirkusbygningen og skulle repræsentere Danmark til verdens største skønhedskonkurrence – Miss World 2018 i Kina senere på året, er af personlige årsager forhindret i at deltage. Louise Sander Henriksen kan derfor ikke opfylde de forpligtelser og gøremål som titelbærer af Miss Danmark 2018, der fremgår af kontrakten, som hun har underskrevet og er som følge heraf trådt væk fra sin titel som Miss Danmark 2018. I denne atypiske situation vil 1st Runner-up – Tara Jensen træde til og overtage titlen som Miss Danmark 2018 fra Louise Sander Henriksen. Ovenpå den chokerende meddelelse som Lisa Lents har modtaget, kan vi heldigvis glæde os over, at Tara Jensen nu vil udfylde rollen, som Miss Danmark 2018 og repræsentere Danmark til Miss World 2018 fra den 10. November – 10. December i Sanya, Kina, hvor hun skal konkurrere mod 130 nationer. ”Det kom både som et chok og kæmpe skuffelse, da Louise Sander Henriksen valgte at fratræde titlen som Miss Danmark 2018. Det er kommet meget bag på os og vi er utroligt kede af, at høre, at det forholder sig således. Vi har brugt rigtig meget tid, kræfter, penge og ressourcer på at forberede finalisterne til den store finale gennem de sidste 3 måneder, og det er klart et stort tab for os både ift. økonomi, menneskelige ressourcer, presseomtale m.m. Ligesom Louise Henriksen, vil jeg understrege at hendes fratrædelse ikke bunder i en konflikt, og jeg håber, at de personlige årsager løser sig i hendes tilfælde. Jeg synes stadigvæk, at Louise er en fantastisk ung kvinde med en skøn personlighed, talent og stort potentiale, og ønsker hende kun det bedste. Dét jeg kan glæde mig over nu er, at Tara Jensen overtager titlen, som Miss Danmark 2018, som hun vil bære med stolthed og store ambitioner. Tara brænder 1000% for konkurrencen og kan ikke vente med at komme afsted til Miss World 2018 i Kina. Læs resten på www.facebook.com/MissDanmark #MissDanmark

A post shared by Lisa Lents 랜츠 태권도 (@lisalents) on

Lisa Lents slår samtidig fast, at der ikke er nogen konflikt mellem Miss Danmark-konkurrencen og Louise Sander Henriksen. 

- Ligesom Louise Henriksen, vil jeg understrege at hendes fratrædelse ikke bunder i en konflikt, og jeg håber, at de personlige årsager løser sig i hendes tilfælde. Jeg synes stadigvæk, at Louise er en fantastisk ung kvinde med en skøn personlighed, talent og stort potentiale, og ønsker hende kun det bedste. 

Claus Elming stod for løjerne

Det var den erfarne TV-vært Claus Elming, der i sidste uge stod for løjerne, da Miss Danmark blev kåret i Cirkusbygningen i København.

- Når jeg engang skal skrive min biografi, så skriver jeg: "Min aften med 30 kvinder", lød det fra kvindebedåreren, da SE og HØR mødte ham efter showet i Cirkusbygningen.

Se SE og HØR's reportage fra aftenen herunder

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close