Mira Wanting: Sådan husker vi hende

Mira Wanting: Sådan husker vi hendeMira Wanting blev taget fra sine kære alt, alt for tidligt. Ifølge flere medier har Mira Wanting tabt kampen mod kræften i en alder af bare 34 år. Hun efterlader sig to børn. Alberte på 13 år og Philippa på kun 2,5 år.

Den folkekære skuespillerinde blev mest kendt for Anja og Viktor' filmene, hvor hun blandt andet spillede over for sin ekskæreste Robert Hansen, som hun havde et on-off forhold til i 10 år.

Mira Wanting stod blandet andet ved Robert Hansens side under hans stofmisbrug, og i 2008 fortalte det glade par, at de ventede barn. Men desværre tabte Mira Wanting barnet og parret gik hver til sidst.

Avis: Mira Wanting er død

I 2009 blev Mira igen ramt af Amors pil. Denne gang var det dog en ukendt mand, der smeltede den kønne skuespillerindes hjerte. Alt hvad hun fortalte om ham var, at han hed Jesper, og det er ham, der er far til hendes anden datter Philippa. Men de to gik siden fra hinanden, og Mira Wanting boede det sidste års tid alene. .

Mira Wanting blev aldrig uddannet skuespiller, men har mellem sin jobs i filmbranchen uddannet sig til advokatsekretær. En uddannelse hun blev færdig med i 2008.

Mira Wanting har gennem årene medvirket i adskillige tv-serier og film. Blandt andet 'Blå mænd', 'Kollegiet', 'Øen', 'Solkongen', 'Det store flip' og senest 'Karla og Jonas' fra 2010.
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close