Nyheder16. august 2015

- Mine drenge blev overfaldet af danskere, siger Dan Rachlin

Radio- og TV-værten forsøger at lukke munden på racister, efter at hans sønner blev overfaldet i nat
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-62377.jpg
 Peter Grosen

TV- og radio-værten Dan Rachlin, der er på vej hjem fra ferie på Mallorca, oplevede i nat noget nær en forælders værste mareridt.

Mens han sad langt fra Danmark, blev to af hans tre sønner natten til søndag overfaldet i to af hinanden uafhængige hændelser.

- Først blev Max berøvet/overfaldet af TRE voksne fyre i nærheden af Kokkedal. Og et par timer efter blev Hector tæsket af TRE fyre i en sådan grad, at hans kæbe er smadret, og skal opereres i morgen tidlig, skriver Rachlin på facebook.
Max er blot 13 år, mens Hector er 20 år. Overfaldet på Hector fandt sted i København. Mit hjerte er knust. Jeg har ikke mere at tilføje. Pas på med kommentarerne, slutter Dan Rachlin det følelsesladede indlæg på Facebook.
Men tilsyneladende er budskabet om at "passe på med kommentarerne" ikke trængt ind hos alle. Flere er gået ud fra, at overfaldene er blevet begået af ikke-etniske danskere, og det er ikke tilfældet, slår Dan Rachlin søndag formiddag fast på Facebook. - Tak for alle de søde hilsener og beskeder! Begge knægte har det efter omstændighederne godt! Det har til gengæld været møgubehageligt, at se utallige eksempler på personer, der forsøger at inddrage deres modstand imod ikke-etniske danskere i denne hændelse. I ved intet! Og I er oven i købet pisseligeglade med at vise denne uvidenhed i fuld offentlighed. Overfaldsmændene var i begge tilfælde etniske danskere. Feje små sjakaler, der angriber i flok. Det burde vi nok diskutere i stedet for!, skriver Dan Rachlin. Det er endnu uvist om de to hændelser er blevet meldt til politiet, da Dan Rachlin i første omgang prioriterer at komme hjem til sønnerne og få overblik over situationen, før der skal ske yderligere. Du kan læse Dan Rachlins indlæg om overfaldene og opsangen til racisterne her.

Sponsoreret indhold