Nyheder2. juli 2007

MINDEDES MOR SAMMEN MED KÆRESTEN

Engelske prins Harry lagde ikke skjul på, at han er helt tosset med sin blonde kæreste Chelsy, som sad ved hans side gennem hele mindekoncerten for hans afdøde mor
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/phmindedetstorekys-jpg.jpg

De har været sammen i adskillige år, men alligevel så både prins Harry og hans kæreste Chelsy helt nyforelskede ud, da de sammen overværede den storslåede mindekoncert for prinsens afdøde mor på Wembley Stadion i London. Den blev afholdt i søndags, den dag Diana ville være fyldt 46 år.

Begge britiske prinser har lagt et stort arbejde i at arrangere koncerten, hvor store navne som Elton John, Take That og Duran Duran spillede for fuld musik. Imens kunne prinserne læne sig tilbage og nyde frugterne af deres indsats.

Det gjorde 22-årige Harry sammen med sin 21-årige blonde kæreste. Det var helt tydeligt, at de ikke kun nød musikken men i særdeleshed også hinanden. Turtelduerne kunne slet ikke holde fingrene fra hinanden. Der blev både kysset og nusset selvom mindekoncerten var helt officiel og alle øjne konstant hvilede på både Harry og William.

Når de ikke kyssede, blev der sendt kærlige blikke og udvekslet søde ord mellem Harry og hans udkårne. Dermed beviste han en gang for alle, at han mener det seriøst. Samtidig blev det slået fast, at alle prinsens druk- og pigeeskapader for længst er glemt og tilgivet af Chelsy.

Læs alt om den store mindekoncert i SE og HØR på torsdag.

Sponsoreret indhold