Chili-Klaus på Facebook: - Min kone er blevet min ekskone

Ægteskabet mellem Jette Torp og Chili Claus er slut.

Ægteskabet mellem Jette Torp og Chili Claus er slut.

(Foto: Thomas Laursen)

De har været gift i 11 år, men nu er det slut. Søndag meddelte chili-entertaineren Klaus – med det borgerlige navn Claus Pilgaard – at han og konen skal skilles.

I en status på sin Facebook fortalte chili-manden, at han og konen, sangerinden Jette Torp, skilles i fred og fordragelighed:

- Kære Facebook venner … 
Min søde kone er blevet til min ekskone. Vi har besluttet os for, at gå hver til sit. Vi har heldigvis et godt og respektfuldt venskab og vil i fremtiden stadig samarbejde om stort og småt. Det er lidt nyt det hele for os begge, så jeg håber i vil respektere, at dette var ordene. Alt godt herfra, skrev Chili-Klaus på sin Facebook-profil søndag.

Det er ikke første gang, at parret har gået med planer om at gå hver til sit. I et interview med Søndag tilbage i oktober 2013, fortalte Jette Torp, at parret var tæt på at lade sig skille.

– 1. april i år kigger jeg på min mand og siger ordene: Jeg vil skilles. Han tror først, det er en aprilsnar. Det er det ikke. Jeg kan bare ikke holde det ud længere. Al den lykke, som det var at møde hinanden for ti år siden, var med årene blevet til et samliv, hvor arbejde og privatliv havde viklet sig helt ind i hinanden, så vi efterhånden næsten var blevet hinandens små managers. Og jeg kunne slet ikke hitte hoved eller hale i det, udtalte Jette Torp dengang.

Parret valgte dog at blive sammen. Men nu er det altså endegyldigt slut. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close