Nyheder3. marts 2008

MIMI JACOBSEN: SØNNEN I LIVSFARE

Den tidligere politikers 18-årige søn var tæt på at dø, fordi han havde taget stoffet fantasy
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/mimi-og-son-stort-jpg.jpg

Mimi Jacobsen og Bengt Burgs søn var tæt på at miste livet natten til søndag. Den 18-årige Rasmus Burg var lørdag aften på diskotek Club Retro i Helsingør, hvor han og en kammerat indtog stoffet Fantasy, som er et narkotisk stof, der kan lamme åndedrættet.

Kammeraten faldt om på diskoteksgulvet, og der blev ringet efter en ambulance. Rasmus fulgte med vennen i ambulancen og ved ankomsten til Helsingør Sygehus, var begge unge mænd bevidstløse og måtte lægges i respirator.

- Jeg blev ringet op i morges klokken halv otte til mit livs største chok. De fortalte, at Rasmus lå i koma, og de vidste ikke, om han ville klare den, sagde Mimi Jacobsen til Ekstra Bladet søndag.

Det var en 21-årige kvinde, der gav de to stoffet og ifølge politiet kendte de to mænd kvinden. Det afviser Mimi Jacobsen dog.

- Han har aldrig set hende før. Jeg ved da godt, at unge ikke fortæller deres mødre alt, men du kan altså ikke have en historie klar, lige efter du vågner fra koma, forklarer Mimi Jacobsen i Ekstra Bladet.

I følge Mimi Jacobsen skulle hendes søn have spurgt kvinden om en tår vand, da han var tørstig. De to kammerarter tog derefter en slurk af kvindens flaske, og endte altså begge i respirator.

Sponsoreret indhold