Nyheder16. januar 2017

Millionhandel: Landsholdsspillers luksus-lejlighed solgt på to måneder

Thomas Delaney har fået solgt sin luksuslejlighed
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.6028013h-1.jpg
 Foto: All Over
Der er mål i støvlerne, trofæer på hylderne og snart lidt flere penge på bankbogen. Den danske fodboldspiller og landsholdsprofil Thomas Delaney har i ledtog med sin kæreste netop underskrevet handlen af parrets 180 kvadratmeter store herskabslejlighed på Frederiksberg i København. Det skriver boligsiden Boliga.
Lejligheden var senest udbudt til 7.795.000 kr. - hvilket er godt en halv million mere, end parret selv betalte for deres liebhaverhjem, da de købte det i sommeren 2015. Alligevel skulle der ikke mere end to måneder til, før en køber var fundet, og danbolig Frederiksberg, der har stået for salget, kunne tage boligen af markedet. Lejligheden ligger på fjerde sal på H.C. Ørsteds Vej nær Forum og Søerne på Frederiksberg og fordeler sine mange kvadratmeter på seks værelser. Flere af disse ligger en suite, stuen har hjørnevinduer med udsigt til gadens allé-træer, og lofterne er forsynet med liebhavernes yndlingsdetaljer; stuk og høje fodpaneler. Ligesom de nye købere også kan glæde sig over et helt istandsat køkken-alrum, skriver Boliga.
Solgt til Tyskland I sensommeren kom det frem, at Thomas Delaney, der er talentudviklet i og sidenhen har været en fast del af FC Københavns mandskab, var blevet solgt til den tyske klub Werder Bremen. Fra årsskiftet hedder hjemmebanen dermed ikke længere Parken og ligger på Østerbro i København. Derimod er det i de nordtyske pastorater, Delaney fremover kommer til at svinge støvlen. Det har angiveligt kostet Werder Bremen to millioner euro - cirka 15 millioner kroner - at købe Delaney fri af FC København. Men hvilken pris, handlen af lejligheden på Frederiksberg er indgået til, vides endnu ikke, da det endelige skøde fortsat ikke er tinglyst, skriver Boliga. Thomas Delaney er ikke den eneste fodboldprofil, der kan fejre årsskiftet med et hussalg. Også fodboldtræner Michael Laudrups Strandvejsvilla i Vedbæk har nemlig skiftet ejere, ligesom lillebroderen Brian Laudrup også har underskrevet en salgsaftale på sit hjem på Strandvejen i Skodsborg i løbet af årets første dage. Læs mere om Michael Laudrups salg her Eller se Brian Laudrups villa her Se den tidligere salgsannonce for Thomas Delaneys lejlighed her Se alle billederne fra Thomas Delaneys lejlighed herunder

Thomas Delaneys lejlighed på Frederiksberg

Sponsoreret indhold