Nyheder25. januar 2011

Mille: Tæt på at drukne i ”Wipeout”

Pornobaben fra ”Klovn” hevet op af vandet i sidste øjeblik af livreddere

Mille: Tæt på at drukne i ”Wipeout”

Det ser voldsomt ud, når deltagerne kaster sig ud i forhindringerne i programmet Wipeout på Kanal 5 - og det er det også.

Det måtte Mille, der er døbt Helene-Marie Blixt, sande, da hun stillede op i legen. En leg, der var ved at få dødelig udgang.

Under sin runde lander Mille nemlig uheldigt på en af de store bolde, der udgør en af banens mest vanvittige udfordringer.

Shop: Udfordr kæresten

- Uden at tænke videre over det kaster jeg mig ud på den første bold. Jeg havde godt nok regnet med at kunne tage fra med mine nyindkøbte airbags men nej, skæbnen ville, at tyngdekraften valgte et andet soft spot, skriver Mille i sin blog, der snart bliver offentliggjort på Connery.dk.

Shop: Snyd dig til større bryster

- Så mor her røg direkte på røven, får slået luften ud af lungerne, og er ved at drukne i det 4 meter dybe vand. Blev hevet ind til breden af hele 3 livreddere. Mens jeg så sidder der stortudende og kaster vand op, får jeg fremstammet/gylpet, at jeg ikke besidder den mindste lyst til at gennemføre, skriver Mille om den grænseoverskridende oplevelse.

Kameraholdet får til sidst presset Mille til at genoptage legen, og i dag er hun glad for, at hun gennemførte - med en omgangstid på 6 minutter og 30 sekunder.

Følg Milles sjove blog på Connery.dk, hvor alt fra fræk sengesnak til dildoproblemer er på emnelisten - bestemt ikke for puritanere!

Se galleri med sexede Mille herunder:

Sponsoreret indhold