Nyheder1. oktober 2016

Mille og Mads kan ikke undvære hinanden

Danseparret Mille Dinesen og Mads Vad spiller ikke skuespil, når lykken driver af dem på tv-skærmen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bz5i1463.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Det er ikke gået nogle Vild med dans-seeres næse forbi, at det dygtige dansepar Mille Dinesen og Mads Vad har det rigtig godt sammen.

Og det er hverken spil for galleriet eller kameraet, når de to begejstrede dansemus har det sjovt på skærmen. De kan knap nok undvære hinanden.

- Vi er ude i, at vi har abstinenser på vores ugentlige fridag. Vi kan næsten ikke holde ud, at vi ikke skal se hinanden, fortæller Mads Vad og fortsætter:

- Det er som om, vi har kendt hinanden hele livet. Og sådan var det rigtig hurtigt, siger han.

"Nynne"-skuespillerinden bakker ham op.

- Det var sådan allerede efter en uge, og jeg trippede over det. Jeg kunne ikke forstå, hvad der skete, for vi havde kendt hinanden så kortvarigt, men det føltes som altid, siger Mille Dinesen.

I fredagens udsendelse af Vild med dans imponerede de lykkelige dansepartnere med en svingende jive.

Amatørdanseren Mille Dinesen dansede endda så godt, at hendes professionelle dansepartner i stedet blev irettesat af dommerne for at have lidt for meget fart på.

Det tager Mads Vad dog ikke spor tungt - tværtimod.

- Hvis Mille en dag er en bedre danser end mig, vil jeg være den mest stolte danselærer i verden. Jeg er så ualmindelig stolt over hvor, jeg har fået Mille hen, både i danseteknik og indlevelse, siger den dygtige underviser.

Han fortæller, at det er helt specielt hver eneste fredag, når han danser med skuespillerinden.

- Det er ligesom om, at ens barn skal lære at gå hver eneste fredag. Mille har virkelig levet op til alle mine forhåbninger, siger Mads Vad.

Se billederne fra fredagens Vild med dans

Vild med dans 30 september 2016

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold