Nyheder6. november 2009

Mille Dinesen: Kastrerer sine kærester

Nynne-skuespilleren kan ikke få det til at fungere med mænd
Mille Dinesen kommer til at kastrere sine kærester
Mille Dinesen kommer til at kastrere sine kærester
 Foto: All Over

Mille Dinesen slog for alvor sit navn fast med rollen som singlepigen Nynne. Nu afslører den flotte skuespiller, at hun også kæmper med kærligheden privat.

- Jeg synes, at det der parforholdsnoget er skidesvært, altså! indrømmer skuespilleren i ALT for damerne.

- Problemet i forhold til mænd har ofte været, at jeg faktisk sagtens kan klare mig selv. Jeg har altid været den derhjemme, der hamrer hylderne op, og når man så møder en mand, der gerne vil stå for den slags - og man ikke lader ham gøre det - så går man jo ind på hans domæne og fratager ham muligheden for at være mand.

Den 35-årige skuespiller leder i øjeblikket efter en ny mand, efter at forholdet med Thomas Busch, som hun har kendt i 3 år, sluttede i begyndelsen af 2009. Men skuespilleren synes ikke, at det er det nemmeste i verden at finde en ny kæreste.

- Jeg er jo ikke 22 år, og jeg går ikke i byen med veninderne hver weekend. De fleste af mine veninder er i faste forhold og har børn, så på en måde kunne det sgu være fedt, hvis man ikke skulle starte helt forfra med at lære et andet menneske at kende - at man bare kunne ryge direkte ind der, hvor man kender hinanden godt, ønsker Mille Dinesen.

Sponsoreret indhold