Nyheder9. juni 2009

Mille Bang Jensen: Modeldrømme

Den ene halvdel af det sexede tvillingepar Mille og Maria vil prøve lykken i en modelkonkurrence
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/millemodeldroem1-jpg.jpg

De flotte blondiner har indtil nu gjort sig bemærket på forsiden af M!, i "Zulu djævleræs" og i Kanal 5-programmet "Wipeout", og nu er Mille Bang Jensen klar til at indtage modeverdenen.

Hun har besluttet at genoplive en gammel drøm om at blive model og har meldt sig til den landsdækkende konkurrence "Face of the Year 2009 - bliv Danmarks smukkeste model!".

- Lige siden jeg var 10 år, har jeg haft lyst til at blive model, men jeg har ikke tidligere prøvet at forfølge det. Flere har spurgt mig om det ikke var noget for mig, så jeg aftalte med en veninde, at nu skulle det være! Min ambition er at blive blandt top 5 i konkurrencen, siger den veldrejede skønhed, som allerede har en klar plan om, hvilken slags model hun gerne vil være.

Intet problem med nøgenfotos

- Jeg har mod på det hele, men drømmer mest om at arbejde med sport, swimwear og fashion. Jeg har heller ikke noget problem med at smide tøjet, så længe det er i en kunstnerisk sammenhæng i samarbejde med en dygtig fotograf, afslører Mille Bang Jensen.

Mille har dog allerede en smule erfaring foran et kamera og har blandt andet stillet op i SE og HØR sammen med sin tvillingesøster.

Her kan du gense de flotte billeder af de skønne tvillinger.

Sponsoreret indhold