Nyheder23. februar 2014

Mikkel Kessler udfordrer BBC-vært

Den hårdtslående bokser vil i ringen med værten på bilprogrammet ”Topgear, Jeremy Clarkson
Af af
Man forstår godt, hvis Jeremy Clarkson ikke har lyst til at hilse på Mikkel Kesslers knytnæve.
Man forstår godt, hvis Jeremy Clarkson ikke har lyst til at hilse på Mikkel Kesslers knytnæve.
 Foto: All Over Press


Tv-værten Jeremy Clarkson er en mand, der ikke er bange for at sige sin mening på en spydig og direkte måde. Hans formuleringsevner har været med til at gøre bilprogrammet "Topgear" yderst populært i Storbritannien, hvor det kan ses på BBC 2
.
Forleden havde Clarkson fået fingrene i en sjældenhed: en dansk produceret sportsvogn ved navn Zenvo. Til trods for en ekstrem topfart og et prisskilt på otte millioner danske kroner, var den verdensberømte mortorjournalist ikke imponeret.

En masse tekniske fejl gjorde den svær at køre i, før den til sidst brød i brand og måtte tilbage til Danmark.

Se Kesslers baby

- Den er dansk. Den er orange, og den er fyldt med fejl. Jeg er overrasket over, at de ikke kaldte bilen for en giraf og skød den, sagde Jeremy Clarkson, med henvisning til giraffen Marius, der blev aflivet i Københavns Zoo på grund af forkerte gener.

De mange negative kommentarer om Danmark fik bokseren Mikkel Kessler, der også er et stort navn i Storbritannien, til at udfordre Jeremy Clarkson.

- Ville elske at tage et par omgange med Jeremy Clarkson efter hans bemærkninger om Danmark ;) Bare for sjov - det er et fantastisk program! :), skrev Mikkel Kessler på Twitter.

Would love to take @JeremyClarkson for a few rounds in the gym, after his remarks about Denmark ;) Just kidding - great show! :)

- Mikkel Kessler (@MikkelKessler) February 17, 2014

Se alle billderne af Mikkel Kesslers frække model


Du kan se nedsablingen af Danmark I det populære bilprogram herunder.








Sponsoreret indhold