Nyheder 4. april 2013

Mikkel Kessler: Søger ny model

Bokseverdensmesteren leder efter lækre damer
Af af
Mikkel Kessler har gang i nyt model-projekt.
Mikkel Kessler har gang i nyt model-projekt.
Foto: All OverHvis du elsker at vise dig frem og samtidig gerne vil tjene lidt ekstra, har Mikkel Kessler et godt tilbud.

Boksestjernen har nemlig investeret en del af sin formue i internet-portalen Statisten.dk, hvor man kan tilmelde sig, hvis ønsker at medvirke som statist i filmoptagelser, reklamefilm, tv-programmer, musikvideoer eller events.

Mikkel Kessler: Politianmeldt

I øjeblikket søger Statisten.dk 20 kvinder i alderen 18 til 24 år til et dansk Miss World Show, som finder sted senere på året.

Mikkel Kessler er selv med i spot

Over 3600 personer har allerede oprettet en profil på Statisten.dk. Hver person betaler mellem 45 og 89 kr. om måneden - penge som går i lommen på Mikkel Kessler og hans medinvestorer.

I dag er Mikkel Kessler i øvrigt selv med i optagelserne til et TV3-spot, som skal vises op til Kesslers næste boksekamp i London. De bikini-klædte nummerpiger, som medvirker i spottet, er selvfølgelig fundet på Statisten.dk.

Mikkel Kessler er kæreste med Lea Hvidt og behøver således ikke føle sig fristet af hverken Miss World-kandidater eller nummerpiger i bikini.

Mikkel Kessler: Flytter sammen med kæresten

Sponsoreret indhold