Nyheder5. januar 2018

Mikkel Kessler smækker Lea en på kassen i bokseringen

Lea Hvidt får kærligheden at føle, nar hun går i ringen med sin bokse-champ
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lea-hvidt-05012018.jpg
 Foto: All Over Press

- Hov, Mikkel. Man slår da ikke på kvinder!

Det er blot en af en række reaktioner på en sød video, Mikkel Kesslers smukke forlovede, Lea Hvidt, har lagt på Instagram.

Oven på jul og nytår er parret gået i bokseringen mod hinanden for at Lea kan komme af med noget af julemaden, og for at Mikkel kan holde formen ved lige frem mod sit comeback i den hårdtslående sportsgren.

Og videoen viser, at Mikkel Kessler ikke er rustet helt, selv om det efterhånden er længe siden, at han har været i kamp for alvor.

Parret kører en let omgang træning, hvor det er Lea Hvidt, der er den angribende part, mens Mikkel blot parerer sin forlovedes slag.

De træner forskellige slagkombinationer, men halvvejs gennem videoen sætter Mikkel lige Lea på plads.

Hun er lidt for ivrig med sit angreb og glemmer et af boksesportens vigtigste elementer - paraderne.

Efter en slagkombination fra Leas side er hun helt åben, og bare lige for at minde Lea om, at hun også skal passe på sig selv, sender Mikkel en lige venstre mod Leas kind.

- Husk paraderne, siger han grinende efter at have landet et kærligt dask på Leas højre kind.

Du kan se den søde video herunder:

Lea ledsager videoen med spørgsmålet; Hvor provokerende har man lov at være?

Lea: - Vi skal giftes i udlandet

Parret, der har været kærester i 10 år og har en sønnen Romeo og datteren Rosa-Lia sammen, skal giftes næste år.

Men den begivenhed bliver uden for Danmarks grænser, fortalte Lea Hvidt i september sidste år.

Hun er så småt begyndte at planlægge drømmebrylluppet – og det er ikke en helt enkel opgave: – Faktisk har jeg været lidt i tvivl – jeg siger jeg, fordi Mikkel ingen bestemte ønsker har i forhold til det her, men jeg tror, at jeg er kommet frem til det helt rigtige nu. Vi skal giftes i udlandet, og det gør vores muligheder lidt anderledes, fortæller Lea Hvidt på sin blog. - Det gør selvfølgelig også, at jeg har en masse ideer og tanker om det ene og det andet. Her er det specielt en fordel, at skulle gifte sig med en mand, som lader mig gøre (næsten) lige præcis, hvad jeg ønsker. Nogle vil måske sige “Jamen det er jo JERES fest”, hvilket selvfølgelig er helt rigtigt. MEN man skal også gøre det, man er bedst til, så derfor er det helt super, at jeg er den, der går i front, fortæller Lea Hvidt, der har gode ideer til, hvordan deres dag bliver både uforglemmelig, personlig og smuk.

Sponsoreret indhold