Nyheder22. november 2009

Mikkel Kessler: Raser efter nederlag

Den danske stjernebokser giver kamplederen en del af skylden for, at han tabte til Andre Ward
Mikkel Kessler deler skideballer ud efter nattens kamp
Mikkel Kessler deler skideballer ud efter nattens kamp
 Foto: All Over

Søndag nat mistede Mikkel Kessler sit WBA-bælte, da han tabte mod amerikaneren Andre Ward, som vandt kampen på point. Det skete i 11. runde, da kampen blev stoppet på grund af Kesslers skader.

Danskeren havde fået regulære tæsk af sin modstander og blødte fra både venstre og højre øje. Dermed blev Andre Ward vinder på teknisk knockout i boksekampen, som blev afgjort på dommernes point, der faldt således ud: 98/92, 98/92 og 97/93.

Den danske viking er dog langtfra tilfreds med resultatet og angriber sin modstander og dommeren på flere punkter.

- Han var den bedste mand i aften, men jeg ville gerne have haft kampen til at fortsætte et minut endnu. Jeg kunne have fortsat, for min skade var ikke så slem. Ward brugte mange albuer og nikkede skaller, men fik ingen advarsel af kamplederen, siger Mikkel Kessler til Ritzau.

- Kamplederen stoppede det ikke, når Ward holdt mig. Ward kom ind med en skalle, da han vidste, at jeg ikke bevægede mig, siger Mikkel Kessler, der håber at få endnu en chance mod den nye WBA-mester i Super Six-turneringen.

- Men hvis jeg møder Ward igen, så kan jeg ikke gå lige frem, som jeg gjorde i aften. Så skal jeg ud til siderne og bokse ham, siger den skuffede dansker til Ritzau.

Sponsoreret indhold