Nyheder6. juli 2009

Mikkel Kessler: På vej mod superkamp

Nye spændende udfordringer på vej til den danske bokser. Mogens Palle har ingen kommentarer
Fans kan glæde sig til måske snart at se flotte Kessler i ringen igen
Fans kan glæde sig til måske snart at se flotte Kessler i ringen igen
 Foto: All Over

Mens forhandlingerne om Mikkel Kesslers forsvar af sin WBA-titel endnu en gang synes at være gået i stå, tegner en ny spændende udfordring sig på horisonten for den danske bokser.

Ifølge den tyske avis Bild er der en nyskabelse på vej i supermellemvægt, hvor 6 af de bedste kæmpere skal dyste i en turnering, der minder om golfsportens Ryder Cup. 3 europæere skal møde 3 amerikanere for at finde ud af, hvilket kontinent der er bedst. Senere er det tanken, at de 4 bedste boksere skal dyste om Kesslers WBA-bælte og Carl Frochs WBC-bælte.

- Da min søn Kalle præsenterede mig for projektet, var jeg begejstret med det samme. Han udarbejdede en præsentation og overbeviste alle de implicerede, siger den tyske promotor Wilfried Sauerland, som er en af bagmændene bag stævnet.

Turneringen indledes ifølge Bild med et opgør mellem Arthur Abraham og Jermain Taylor i oktober, og i maj eller juni 2011 gælder det så den endelige titelkamp. Den skal angiveligt præsenteres på et pressemøde i Madison Square Garden på mandag, og i London og København dagen derpå, hvorefter turen går til Berlin tirsdag.

Historien kommer bag på Mogens Palle, der fortsat mener at have retten til at arrangere kampe for Kessler, og som det seneste halve år af samme årsag har ligget i juridisk strid med bokseren.

- Jeg er overrasket over, at der tilsyneladende er lavet sådan en aftale bag om ryggen på mig. Men ellers vil jeg ikke kommentere noget. Det hele kører hos advokaterne lige nu, siger Palle til Ritzau.

Sponsoreret indhold