Nyheder18. januar 2009

Mikkel Kessler: Klar til at bokse mod Mads Larsen

Kampen mellem de to danskere ser nu ud til at blive til virkelighed og kan måske løse konflikten mellem Kessler og Team Palle
Kessler har ikke haft lyst til at møde Mads Larsen, men nu lader det til at tingene ser anderledes ud
Kessler har ikke haft lyst til at møde Mads Larsen, men nu lader det til at tingene ser anderledes ud
 Foto: All Over

Mikkel Kessler er stadig på ferie i Thailand, men i Danmark arbejdes videre på en løsning af hans konflikt med Team Palle, og den løsning er måske kun få dage væk, skriver sporten.dk.

Larsen har lige sagt nej til en oplagt VM-kamp mod Lucian Bute. I steder tyder alt nu på, at Larsen får sin drømmekamp mod Kessler, der ellers indtil nu ikke har haft spor lyst til at bokse mod sin danske kollega.

- Mikkel har accepteret kampen, siger Mogens Palle til sporten.dk.

På grund af konflikten taler han og Kessler ikke længere sammen. Al kommunikation går gennem advokaterne, og det er herigennem, Palle har fået accepten fra Kessler. Kampen var i Palles plan programsat på hans 75-års fødselsdag den 14. marts, men nu synes april mest realistisk.

Mogens Palle fortæller, at kampen er en del af den aftale, parternes advokater arbejder på for at løse konflikten, så Kessler kan slippe fri fra Team Palle, der samtidig skal kompenseres for de tre VM-kampe, Team Palle har option på. Mikkel Kessler var ikke mulig at træffe i går, og hans rådgiver var kortfattet i sit svar på, om Kessler har accepteret at møde Larsen.

- Det ønsker jeg ikke at udtale mig om, siger Simon Lundt Hansen til sporten.dk.

Sponsoreret indhold