Mikkel Kessler i retten i dag

Mikkel Kessler skal i dag i retten om sit hus

Mikkel Kessler skal i dag i retten om sit hus

Foto: All OverMikkel Kessler plejer at være mand for en god kamp, men denne gang er bokseringen skiftet ud med en retssal.

I dag ved middagstid skal bokseren møde op i retten i Glostrup, hvor sagen om hans nedrevne landhus ved Sengeløse på den københavnske Vestegn skal behandles. Det skriver BT.

Tilbage i 2011 købte Kessler det 217 år gamle bindingsværk hus. Men hvor andre ville flytte ind og nyde landidyl og historisk charme, gik Linses hårdtslående bror strakt i gang med at pille bygningen fra hinanden.

Mikkel Kessler: Politianmeldt

Og det var ikke i orden. For huset var bevaringsværdigt og derfor skulle der speciel tilladelse til for at ændre på den gamle bondegård. Og den havde Mikkel Kessler ikke.

Naboer alarmerede naturligvis Høje Taastrup Kommune, og de sendte strakt en mand ud med besked om at stoppe nedrivningen. Men arbejderne fortsatte alligevel.

Derfor risikerer Kessler i dag at få en større bødestraf. I anklageskriftet fra Københavns Vestegns Politi lægger man op til en bøde på mindst 100.000 kroner. Det skriver formiddagsavisen.

Linse Kessler: Begæret konkurs

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close