Mikkel Kessler: Gi'r gode slanketips

Mikkel Kessler springer ud som danser - eller han forsøger i hvert fald.

Mikkel Kessler springer ud som danser - eller han forsøger i hvert fald.

Foto: All OverDet er ikke kun veninder, som giver hinanden gode slankeråd. Det gør mænd også. Også de mere hårdtslående af slagsen.

Forsangeren i rockbandet Volbeat, Michael Poulsen, var blevet lidt for kvabset. 18 kilo var der røget på, skriver eb.dk.

Heldigvis kom bokseren Mikkel Kessler ham til undsætning.

Mikkel Kessler: Til rockerbegravelse

- Mikkel Kessler var ovre og høre os i Las Vegas, og jeg havde taget en del på. Så spurgte jeg ham, om han kunne hjælpe mig. Det ville han gerne, siger Michael Poulsen ifølge eb.dk.

- Han har pisket mig rundt. Vi trænede sammen nogle uger, og jeg smed 18 kilo. Nu holder jeg det selv ved lige på turnéen. Jeg spiser økologisk kød og grøntsager morgen, middag og aften og løber en del, fortæller sangeren, der godt kan mærke, at hans ændrede livsstil har givet bonus.

Udover at der er blevet 18 kilo mindre af den tatoverede forsanger, føler han sig også mere energisk end nogensinde. En god ting - set i lyset af at Volbeat lige nu er på USA-tour.

Leas bøn til Kessler: Stop nu

Volbeat og Kessler har et ganske særligt forhold - ikke kun hvad angår slanketips. Bandet har skrevet og indspillet hans kampsang "A Warrior's Call".


Michael Poulsen var blevet for fed. (Foto: All Over)Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close