Nyheder4. november 2007

MIKKEL KESSLER: FÅR ALDRIG REVANCHE

Kessler gik 12 omgange, men tabte slaget på point mod den walisiske bokser Joe Calzaghe på Millenium Stadium i Cardiff
https://imgix.seoghoer.dk/media/sehoer/kessss4-jpg.jpg

Det var en fantastisk flot og spændingsfyldt fight de 50.000 tilskuere blev vidne til, da 28-årige Mikkel Kessler gik 12 omgange mod Joe Calzaghe, 35, på det gigantiske Millenium Stadium i Cardiff og foran millioner af TV-seere i Europa og USA. Der var tale om en skånselsløs kamp, hvor begge boksere gav alt, hvad der var i dem. Men Joe Calzaghe lod sig ikke kyse.

Den forsvarende verdensmester i supermellemvægt beholdt sine bælter. Mikkel Kessler formåede ikke at liste afgørende slag ind i kødet på den dygtigt kæmpende waliser, der har været ubesejret igennem ti år.

- Har var en rigtig hård banan, og det var ikke tilfredsstillende. Det har været en lærestreg, men jeg må op på hesten igen, forklarede Mikkel Kessler med et hævet venstre øje ved det efterfølgende pressemøde.

Joe Calzaghe indrømmede, at Kessler blev hans sværeste modstander nogensinde. Og det var første gang Mikkel Kessler har tabt en kamp i sin professionelle karriere.

- Jeg er klar til en rematch, hvis han er interesseret, fortsatte Mikkel med et charmerende smil oven på den hårde, men retfærdige fight.

Men det skal Kessler nok ikke regne med, for Joe Calzaghe satser nu på et gennembrud i USA, så han én gang for alle kan få slået fast, at han er alle tiders superchamp.Sponsoreret indhold