Nyheder10. februar 2012

Mikkel Hansen: Amok i sprut og damer

Se billeder af håndboldgeniets vilde druktur
Af af
Allerede dagen før hans kæmpebrandert på ZEN i København, havde Mikkel Hansen et brag af en fest med de lokale i Serbien
Allerede dagen før hans kæmpebrandert på ZEN i København, havde Mikkel Hansen et brag af en fest med de lokale i Serbien
 Foto: Privat

Da Mikkel Hansen og resten af det danske herrelandshold i håndbold for nylig sejrede i EM-finalen i Serbien fejrede de det med manér i de følgende timer.Men festen i Serbien var intet imod det drukgilde, spillerne holdt, da de var hjemvendt til Danmark.Med Mikkel Hansen i spidsen turede håndbolddrengene og deres venner og kærester ud i den københavnske nat efter fejring på Rådhuset.Den våde fest foregik på Remees natklub ZEN, og her tyllede unge hr. Hansen drinks i samme hastighed og med samme intensitet, som man ser ham drikke vand under en håndboldkamp.Læs også: Mikkel Hansen: Festede med mystisk blondineOg det betød, at han allerede tidligt på aftenen begyndte at ramme ved siden af, når han skænkede op af guld Moët-champagne til sig selv og vennerne.Da promillen for alvor havde meldt sig, og musikken bød på sambarytmer, dansede Mikkel for og rystede brystkasse og bagdel for kammeraterne, hvorefter de high-fivede og gav kærlige knytnæveslag på hinandens overkroppe. Læs også: Mikkel Hansen: Elendig taberTil sidst begyndte Hansens hår også at hænge ned foran ansigtet, mens hatten havde svært ved at blive på hovedet. Og så ville boldgeniets karakteristiske mund bare ikke lukke sig. Sammen med sine venner og holdkammerater var Hansen med til at lukke ZEN sent på natten, og gav Mikkel Hansen den ærefulde titel som ''Ugens brandert'.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/a0f9fecece2140c9b1deb522727c05dd.jpg

Mikkel Hansen uddelte også kys til en lokal brunette under festen i Serbien, natten efter EM-sejren for et par uger siden (Foto: Privat)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e6eb5a09af7549ee89a3c22a0041eb89.jpg

... men ikke alt syntes at falde i gulddrengens smag på Balkan-kanterne (Foto: Privat)

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/4136e4360ad34df6923c8f1312166d04.jpg

... og så er det jo godt, at man kan komme hjem i vante rammer på ZEN i København, og holde guldfest til den lyse morgen - og med en kæmpebrandert til følge (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold