Mikkel Fønsskov har far-drømme

Mikkel Fønsskov viste for første gang kæresten Andreas frem før showet \

Mikkel Fønsskov viste for første gang kæresten Andreas frem før showet "Året der gik" i 2016.

Thomas S. Laursen

Livet har taget et par store drejninger for den sympatiske TV-vært Mikkel Fønsskov på det seneste.

Sidste år mødte den næsten to meter høje fyr sin nuværende kæreste - og fortalte få måneder senere hele verden, at kæresten var en mand, og at Mikkel altså er homoseksuel.

I et indlæg på dr.dk fortæller værten nu, at parret har fået en lille hund, der har vendt deres liv om. Hunden, en labradoodle - altså en blanding af mellem en puddel og en labrador - hedder Martha, og det var egentlig Mikkel Fønsskovs kærestes ide, at deres liv skulle beriges af en hund.

Men de er begge blevet så glade for den nye livsstil, at Fønsskov allerede lægger planer for næste punkt på parforholdslisten:

- Nu må jeg bare overvise min kæreste om, at et barn er det næste, der skal ind i vores liv, skriver den hundeglade Mikkel sit indlæg.

Lille Martha, som parret har haft i to måneder, har gjort to gode ting for TV-værten. Dels har det ifølge Fønsskov selv betydet, at hans balder er kommet i topform, når hunden skal ned fra lejligheden på femte sal flere gange om dagen for at blive luftet.

Dels har hunden været god for parforholdet med landskabsarkitekten Andreas.

- Min kæreste og jeg har haft masser af snakke og diskussioner, men Martha har på en måde været med til at styrke vores forhold, skriver skærmtrolden.

Det er da også svært ikke at blive i godt humør af at se den søde lille vovse, som Mikkel forståeligt nok har vist frem på Instagram.

Se flere billeder af Mikkel Fønsskov i galleriet herunder.

Mikkel Fønsskov

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close