Nyheder5. marts 2017

Mikkel Beha: Reklametid for millioner

Når Mikkel Beha glæder danskerne med foredrag og konferencier-roller, er det ikke bare godt for publikum og sømandens bankkonto – det er også verdens bedste reklame
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/60000.jpg
 (Foto: TV2)

Den danske befolkning kan simpelthen ikke få nok af den sejlglade familie med Mikkel Beha ved roret, og det skæpper godt i Beha-familiens kasse.

Ikke nok med, at styrmand Mikkel tjener godt på foredrag, så kan TV2's succesprogram "Kurs mod fjerne kyster" anses for at være dyrebar reklame for Beha-klanen.

De populære udsendelser har ifølge reklamemanden bag Squash-reklamerne, Jacob Ludvigsen, givet uvurderlig eksponering for Mikkel og co.

– Det kan slet ikke overvurderes. Det giver en fantastisk omtale, siger han til SE og HØR og forklarer, at det ikke kan sammenlignes med målrettet reklame, men at familien Beha bliver en del af seernes bevidsthed.

Jacob Ludvigsen forklarer endvidere, at hvis man skal forsøge at omregne de 40 minutter, ”Kurs mod fjerne kyster" varer, til reklametid, løber det op i over fire millioner kroner.

Ud over enorm eksponering har jordomsejlingen også givet stof til både bøger og foredrag, en sidegesjæft, som nu indbringer en formue.

Læs mere om den sejlglade familie i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold