Nyheder25. marts 2014

Mikkel Beha i tårer: Pas godt på hinanden, drenge

Se klippet: Tv-værten siger farvel til sønnerne i 'Kurs mod fjerne kyster'
Af af
Mikkel Beha kan ikke holde tårerne tilbage, da han skal sige farvel til sin søn i aftenens afsnit af 'Kurs mod fjerne kyster'
Mikkel Beha kan ikke holde tårerne tilbage, da han skal sige farvel til sin søn i aftenens afsnit af 'Kurs mod fjerne kyster'
 Foto: TV2
I aften møder vi en noget bekymret og følsom Mikkel Beha Erichen, da han skal sende sine sønner af sted på en jordomrejse i TV2s rejseprogram 'Kurs mod fjerne kyster', der sendes tirsdag aften kl. 20:00. Og det er ikke helt let for den ellers så garvede tv-vært at tage afsked med sine sønner, før de stævner ud på en eventyrlig oplevelse:

LÆS OGSÅ: Se billederne: Mikkel sejler i fars fodspor
- God tur. Nyd det nu. Pas godt på hinanden drenge, siger Mikkel Beha Erichsen til sine sønner og giver dem et kærligt farvel-kram, som får sønnen Emil på 23 år til at græde:

- Gider ikke tude igen. Det sker for mig hele tiden, siger Emil, mens far Mikkel forsøger at trøste så godt, han kan.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/f77530f528be42069e7ad8846b1493a1.jpgMikkel Beha Erichsen sammen med familien (Foto: TV2)


Men han kan heller ikke helt holde tårerne tilbage.

- Vi er nogle værre tudeprinser. Jeg græder også, siger Mikkel.

LÆS OGSÅ: Mikkel om eventyr: Det vildeste, jeg har oplevet
Se klippet og hør Mikkel Beha Erichsen fortælle om sine bekymringer over at lade sine sønner sejle ud uden farmand.

Den lange jordrejse, som sønnerne stævner ud på, slutter på Costa Ricas vidunderlige Stillehavskyst - og globetrotteren Mikkel Beha Erichsen fulgte selv med på rejsen i første afsnit af 'Kurs mod fjerne kyster', der blev sendt i sidste uge. I aften siger han så farvel til sønnerne Emil på 23 år og Theis på 20 år, som fortsætter jordomrejsen med en flok venner.

'Kurs mod fjerne kyster' vil i otte afsnit give seerne en fantastisk fortælling om sejlads, palmestrande og eksotiske folkeslag.

Programmet vil også give et unikt indblik i Mikkels tilværelse og hans kærlighed til livet til søs, som han nærmest fik ind med modermælken som barn. Mikkel Behas far er nemlig den store globetrotter Troels Kløvedal, som sejlede jorden rundt med Nordkaperen.

Sponsoreret indhold