Mikkel Beha i nyt eventyr-program: Det vildeste jeg har oplevet!

Mikkel Beha mødte finhvaler på sin jordomrejse

Mikkel Beha mødte finhvaler på sin jordomrejse

Foto: TV2
I aften har et nyt eventyr-program premiere med Mikkel Beha Erichsen ved roret - i bogstaveligste forstand. Den kendte tv-vært er nemlig stævnet ud på en lang jordrejse, der går fra Københavns havn og slutter på Costa Ricas vidunderlige Stillehavskyst.

Og i aften kommer globetrotteren - og hans familie Emil (23 år), Theis (20 år), Alfred (14 år) og Mikkels hustru Marian - helt tæt på de gigantiske finhvaler - en oplevelse, som Mikkel Beha Erichsen ikke sådan kan ryste af sig:Billeder fra turen (Foto: TV2)

LÆS OGSÅ: Mikkel Beha: Hader Hellerup

- Det er noget af det vildeste, jeg har oplevet. Det der med at de lige som kom tættere og tættere på os, og vi kunne bare mærke, at de var nysgerrige. Det plejer finhvaler ikke at være på denne her måde, hvor de kommer helt tæt ind til båden, forklarer Mikkel Beha Erichsen til Go' Morgen Danmark fra en noget usikker Skype-forbindelse.

Lige nu befinder den eventyrlystne Mikkel sig sammen med sin familie på Stillehavssiden af Costa Rica - og selvom oplevelsen med finhvalerne ligger noget tid tilbage, giver det ham stadig gåsehus at tænke tilbage på:
Billeder fra turen (Foto: TV2)LÆS OGSÅ: Mikkel Beha tjener formue på hussalg

- I starten troede vi, at vi var heldige, hvis vi så dem fra et stykke væk. Men så kommer de bare tættere og tættere på. En halv til en meter fra båden, vi kunne næsten røre dem på snuden, fortæller Mikkel Beha Erichsen i Go' Morgen Danmark.

'Kurs mod fjerne kyster' har premiere i aften kl. 20.00 på TV2 og i otte afsnit vil seerne få en fantastisk fortælling om sejlads, palmestrande og eksotiske folkeslag.
Billeder fra turen (Foto: TV2)


Programmet vil dog også give et unikt indblik i Mikkels tilværelse og hans kærlighed til livet til søs, som han nærmest fik ind med modermælken som barn. Mikkel Behas far er nemlig den store globetrotter Troels Kløvedal, som sejlede jorden rundt med Nordkaperen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close