Mikkel Beha: Hader Hellerup

Mikkel Beha Erichsen flytter aldrig tilbage til Hellerup.

Mikkel Beha Erichsen flytter aldrig tilbage til Hellerup.

Foto: All Over

Mikkel Beha Erichsen er altid ét stort smil og indbegrebet af et varmt menneske.

Men når talen falder på byen Hellerup med postnummeret 2900, får piben en anden lyd. Han kan nemlig ikke forestille sig noget værre sted at lade sine børn vokse op, fortæller han i et åbenhjertigt interview med Berlingske.

- Jeg ved godt, at jeg kan fornærme nogen, og at det virker ret bombastisk, men der er alt for mange ens mennesker for mig i 2900. Jeg vil hellere give mine børn oplevelsen af at vokse op med mangfoldighed og forskellighed, siger han.

Læs også: Mikkel Beha: Betaler ikke sine regninger

- Jeg tror bare, at jeg synes, det er kedeligt, når der er så faste normer for, hvordan mennesker skal være. Kedeligt, simpelthen.

Han har endda engang selv boet i Hellerup, dengang han som dreng sammen med sin far, Troels Kløvedal, boede i kollektivet Maos Lyst på Strandmøllevej.

- Jeg kan huske det had, jeg mødte, når jeg ringede på døren hos nogle af de andre drenge på Svanemøllevej for at spørge, om de kunne lege. Det blik, jeg mødte, når deres mødre åbnede døren og kiggede nærmest hadefuldt på mig, fordi jeg var en af de beskidte hippieunger med langt hår ovre fra Maos Lyst, siger han.

Læs også: Mikkel Beha: Usælgelig lejlighed

I dag bor Mikkel Beha på en husbåd på Christianshavn i København sammen med sin kone, Marian Midé Andersen, og sønnerne Alfred og Theis, mens den ældste søn Emil er flyttet hjemmefra.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close