Nyheder21. januar 2010

Mikkel Beha Erichsen: Tænder på gamle damer

Studieværten synes, at modne kvinder er lige sagen
Af af
Kvinder, som ved, hvad de vil, er lækre, synes Mikkel
Kvinder, som ved, hvad de vil, er lækre, synes Mikkel
 Foto: Claus Poulsen

Han er selv 43 år og hans kone gennem 23 år, Marian, fylder snart 50. De næsten syvs års forskel gør hende dog ikke mindre attraktiv i hans øjne.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/mikkel-beha-gamle-tek-1-jpg.jpg- Jeg synes stadig, hun er fantastisk lækker. Jeg kan godt komme i tanke om, at hendes bryster sad en lille bitte smule længere oppe engang, men jeg ser stadig på hende som dengang, siger "Go'aften"-værten til Alt for Damerne.
Generelt mener han, at kvinder bruger alt for meget tid på at hige efter et evigt ungdommeligt udseende.
- Et godt humør er meget vigtigere end en dåbsattest og et brystmål. Mænd ser ikke rynker. Det er kvinder, der ser rynker på hinanden, siger han til ugebladet.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/helen-mirren-tekst-jpg.jpgSelv synes han eksempelvis, at kvinder som britiske Helen Mirren, 64, og danske Susanne Bjerrehuus på snart 62 år, er lækre.
- De er velholdte, og de står ved deres alder. Og det er meget vigtigt, siger han.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/susanne-bjerrehuus-tekst-jpg.jpgMikkels oplevelse er, at kvinder bliver klogere og sjovere med alderen og dermed mere spændende at være sammen med end de helt unge.
- Mange yngre kvinder er enormt fokuserede på sig selv og deres udseende, og sådan en kvinde er jo ikke sjov at være sammen med, siger han.

Sponsoreret indhold