Mikael Kamber mødte sin kone som 11-årig

Foto: All Over

Det er de færreste, der kan sige, at de mødte deres kone, mens de var blot 11 år.

Men det kan Mikael Kamber.

Han fik første gang øje på hende, der skulle ende med at blive hans bedre halvdel, da han var blot 11 år gammel.

Allerede dengang følte Mikael Kamber sig tæt forbundet med pigen, der hed Annette og som altså senere blev hans kone og mor til hans to døtre.

Det fortæller 49-årige Mikael Kamber i et stort interview med ALT for damerne:

– Følelsen af at møde en, man deler rødder med, er følelsen af tryghed for mig. Et fast anker. Jeg kender Annettes værdier og ved, hvad hun kommer af. Hun er okay come rain come storm. For sådan er det jo her i livet og i parforholdet. Der kommer solskin, men også regn og storm, og der ved jeg bare, at jeg kan stole på Annette. Det er en kæmpemæssig ballast i et forhold at have fælles historie og fælles referencer, siger Michael Kamber om sit forhold i det store interview med ALT for damerne.

Mikael og Annette Kamber. Foto: All Over

Det er ikke første gang, at den erfarne TV 2-vært fortæller om sin store kærlighed i et interview med ALT for damerne. Det samme gjorde han også i november 2015, hvor han fortalte, at han havde lagt mærke til den smukke pige, når han sejlede frem og tilbage fra Fanø, hvor de begge boede og gik i folkeskole:

- Jeg syntes, at hun så utroligt interessant og sød ud med sine helt vidunderlige to meter tykke uindfattede hinkesten. Det var før, man begyndte at facetslibe brilleglas. På et tidspunkt i 7.klasse tog min klasselærer fat i mig, og sagde: ”Mikael, du er sådan en fornuftig dreng. Nu kommer der en ny pige i klassen, og hende skal du passe godt på.”

- Og så fik hun plads lige ved siden af mig. Vi blev venner med det samme og har været det lige siden. Vi har også gået i gymnasiet sammen og danset lancier sammen, men vi blev ikke kærester, før vi mødtes i København mange år senere. Hun er en ægte livsledsager, og det er en kæmpe gave at have! Vi kan huske tilbage til 1970’erne sammen. Det tror jeg ikke, der er mange på vores alder, der kan sige om deres ægtefæller, fortalte Mikael Kamber i november 2015 i et interview med ALT for damerne.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close