Nyheder20. august 2015

Mie og Lai holder pause i forholdet

”Vild med dans”-parret Mie Moltke og Lai Yde har valgt at indstille forholdet og holde en pause fra hinanden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mi_og_lai_-_claus_poulsen_-_web1.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Mie Moltke og Lai Yde, der blev kendt sammen i 2007-udgaven af ”Vild med dans”, har fået nok af hinanden og trænger til at få afstand fra deres samvær.

Det skriver billedbladet.dk.

- Vi har haft otte meget intense år, og nu har vi brug for luft og afstand for at mærke efter, hvad vi skal. Kærligheden vil altid være der, men vi kan ikke bare lukke øjnene for, at vi kommer til at slide på den, hvis vi ikke får luft, siger danseren Mie Moltke til Billedbladet.

Der var amoriner i luften, da skuespilleren Lai Yde og danseren Mie Moltke mødte hinanden under dansetræningen til 2007-sæsonen af ”Vild med dans” og sidenhen fandt sammen.

[node:aller-related-content]

Kærligheden var tæt gennem forholdet, da de i 2011 blev gift og samme år fik sønnen Mio.

Men forholdet kunne åbenbart krakelere mellem de to, når man som dem både arbejder og lever sammen. Dog er kærligheden dog ikke helt forsvundet mellem de to.

- Kærligheden er intakt, og Lai og jeg vil altid have en relation. Vi har jo Mio, og vi har gennemgået en fantastisk udvikling sammen. Jeg vil altid være Lai dybt taknemmelig, og vi vil altid elske hinanden. Men om det skal være som par, ved vi ikke, sige Mie Moltke til Billedbladet.

Indtil videre har parret aftalt, at de næste fire måneder er de fritstillet til at lave lige, hvad de har lyst til, og så tager de forholdet op til revision bagefter.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png
null

Sponsoreret indhold