Nyheder17. oktober 2014

Mie Molkte: - Vi er vildt ærgerlige

Danseren må tage plads blandt publikum i utide
Af af
Mie og Besir har danset deres sidste dans
Mie og Besir har danset deres sidste dans
 Foto: Claus PoulsenTorsdag meldte Mie Molkte og Besir Zeciri ud, at deres tid i Vild med dans var ovre efter Besir umotiveret blev overfaldet efter sidste fredags Vild med dans nattefest og havde pådraget sig en hjernerystelse.

Derfor måtte en ærgerlig Mie Molkte følge fredagens show fra tilskuerpladserne sammen med sin mand Lai Yde.

LÆS OGSÅ: Vild Med Dans: De udgik også

- Vi har ikke trænet hele ugen. Vi prøvede lidt søndag, hvor han havde det dårligt, men vi tænkte, at det bare var slaget. Det tog til i løbet af ugen, men onsdag følte han det gik bedre. Torsdag sagde han så, at han havde det meget bedre, men det var bare indtil han kom op at stå, så prøvede vi et par trin i fem minutter og så fik han det bare rigtig dårligt med kvalme sindsyg hovedpine og følsomhed overfor høje lyde, siger Mie.

Selvom det så skidt ud hele ugen håbede Mie og Besir, at de ville klare sig igennem fredagens dans.

- Vi overvejede lige indtil i går, om vi kunne gennemføre, men det var helbredsmæssigt for farligt. Vi talte med læger, og hvis man ignorerer en hjernerystelse, så kan man døje med hovedpine i flere år, siger Mie, der ville håbe, at det ikke havde været meningsløs vold, der skulle stoppe deres dans.

- Folk skal fandeme være søde ved hinanden. Jeg håber, at der i det mindste kommer et budskab ud af det her, om at man skal passe på hinanden.

LÆS OGSÅ: Besir Zeciri trækker sig fra 'Vild med dans' efter overfald

- Det er en underlig situation, for vi er vildt ærgerlige over det, men taget i betragtning af, at han kunne have fået en kniv i maven, så er det jo heldigt, at han trods alt kun har fået en hjernerystelse.

Derfor må en trist og forslået Besir ligge hjemme i sin seng i aften fremfor at danse en cha cha cha sammen med Mie Molkte.

- Han kan næsten ikke have det, han har svært ved at acceptere, at det skulle ende sådan her, siger Mie, inden hun tager plads blandt det øvrige publikum.

Sponsoreret indhold